År 2019 er nu nået sin ende

Lidt om året 2019

Meget er sket i mit liv i år. 1. marts overtog min kæreste og jeg vores hus, efter LANG tids søgen efter et sted at bo sammen. Dog skulle vi lige igennem 6 måneders totalrenovering, og først slut oktober kunne vi flytte ind. Det har været en stor omvending for os begge, og ikke mindst for kattedyret Baloo. Baloo har altid været en indekat i lejligheden. Hun er en meget sensitiv kat, der er meget bange af sig. Så at flytte i hus var hun bestemt ikke glad for, selvom hun har fået mere plads og mulighed for at komme ud. Udelivet er hun dog ikke tryk ved endnu, hvilket der ikke er noget under i, så hun holder mest til i skuret når vi ikke er hjemme. Hun kan desværre ikke få lov til at være alene hjemme, da vi er bange for at hun kradser i tapet. Se hvordan der så ud bag sofaen hjemme hos min mor:

godt nytår

Baloo er 5 år gammel. Alle siger at vi bør få hende aflivet og få en mere normalfungerende kat eller hund. Og det ville da også være den nemmeste løsning. Men det kan jeg bare ikke. Hun er min kat og jeg har valgt at tage ansvar for hende. Hun har jo også sine gode sider! Desuden har jeg det rigtig dårligt med tanken om at sende hende til dyrelægen for at blive slået ihjel, og at det er min beslutning… Men nok om Baloo! Hun klare det flot og har ikke ødelagt noget, udover min Kähler fisk… Nu skal vi til noget andet, nemlig min egen lille normeringsrunde der er lidt mere beautyrelateret.

Årets bedste og værste produkter

Årets bedste shampoo og balsam er OGX Marula Oil serien. De to hårplejeprodukter har bare fungeret rigtig godt i mit hår! Læs hele min anmeldelse af produkterne HER.

Årets bedste hårplejeprodukt er uden tvivl Matas Protective Repair Serum. Det er et cremelignende produkt, som du kan læse meget mere om HER, der giver en positiv og synlig effekt af sundere hår lige med det samme.

Årets bedste kropscreme er den velduftende Bodylotion fra Ecooking. Ikke nok med at det er en lækker kropscreme, med ingredienser vi kender fra ansigtspleje, så har cremen også den skønneste duft af blomster. Læs om kropscremen og dens indhold HER.

Årets bedste ansigtsrens er Vie Collection Cleansing Gel. En syreholdig ansigtsrens, som fungerer godt for min hud. Jeg er især glad for at bruge den, når jeg har været til træning og svedt igennem. Læs mere om den HER.

Årets bedste maske er Evovle chokolademasken; Radiant glow Mask. Også her spiller duften en stor rolle. Er du chokoladeelsker, vil du uden tvivl også kunne lide denne maske. Den dufter spiselig godt, og det er en god ansigtsmaske. Du finder min anmeldelse af den HER sammen med deres miracle mask.

Årets bedste dagcreme er Grown Alcehmist Hydra-Repair Day Cream. Det er en lækker ansigtscreme der er let med samtidig god fed. Jeg bruger den som dagcreme, da den fugter huden og giver et dugfriskt finish, desuden er den super under makeuppen som alternativ til en primer. Læs meget mere om Grown Alchemist HER.

Årets bedste mascara er Sandstone Scandinavia Mascara Intens. Det er simpelthen den bedste mascara jeg har prøvet i år! Den er nem at arbejde med og giver et look af mange vipper med et flot løft, da den er rigtig god til at skille dem ad. Og så holder den formen på vipperne hele dagen. Du kan læse min anmeldelse af mascaraen HER.

Årets bedste øjenskygge er budgetvenlige Wet’n Wild Color Icon Eyeshadow Single. De er billige, de er af god kvalitet, de er godt pigmenteret og de er holdbare. Du finder min anmeldelse HER.

Årets bedste duft er Marc Jacobs Pear EDT efterfulgt af Carven Dans Ma Bulle EDP. Jeg har gennem året købt to dufte fra Marc Jacobs uden at have duftede til dem forinden, da Marc Jacobs bare altid er et hit hos mig. Jeg købte Pear som jeg er vild med, og Daisy Love Eau So Sweet, som jeg faktisk slet ikke bryder mig om, og som er lagt i kassen med frasorterede produkter, der skal glæde andre. MEN så fik vi i november måneds Goodiebox en nye duft, nemlig Carven Dans Ma Bulle EDP og den er bare lige mig!

Og prisen for årets absolut værste produkt, som jeg har testet går til James Read Illuminating Tan Mist. Og I kan jo klikke HER for at se hvorfor!

Årets tømte produkter

godt nytår

Januar – Februar – Marts – April

Maj – Juni – Juli – August

September – Oktober – November – December

Hver måned har jeg på min instagramprofil delt et billede af månedens tømte produkter. I år 2019 har jeg i alt fået opbrugt 166 produkter i alle dens former og farver. Langt størstedelen af produkterne kan du finde anmeldelser af her på bloggen. Mange af produkterne har været rigtig gode og så er der noget som har været knap så gode. Alt er ikke lige godt!

De 10 mest læste blogindlæg i år 2019

Godt nytår!

Til slut vil jeg gerne sige tak til DIG! Tak fordi du læser med, det er jeg rigtig glad for. Jeg håber at du vil fortsætte med at følge med i det nye år. Har du spørgsmål eller ønsker til test og anmeldelser eller noget helt tredje, så skal du ikke tøve med at skrive til mig, om det er i en kommentar til et indlæg, i en mail, på instagram eller facebook så skal jeg nok se din besked og svare dig hurtigst muligt. Hver dog opmærksom på, at du hvis du skriver en kommentar til et indlæg, så får du ikke besked om at jeg har svaret på din kommentar. I hvert fald er det så dejligt at du vil læse med – uden dig, ingen blog.

godt nytår

Rigtig godt nytår til dig og dine kære!

En lille servicemeddelelse: Min computer er kaput, så derfor er det meget sparsomt med blogindlæg for tiden. Jeg kan simpelthen ikke lave indhold eller billeder til jer, som det ser ud lige nu. Jeg har allernådigst fået lov til at låne min kærestes computer, for at dele dette nytårsindlæg med jer, men det fungerer ikke på sigt. Hvis min computer ikke kan laves, så må jeg købe en ny. Jeg har en masse indlæg klar til jer, I skal blandt andet se indholdet af årets LookFantastic julekalender og årets sidste Goodiebox!

Kæmpe kram fra Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *