Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet

marc jacobs daisy love eau so sweet

Jeg har længe kigget på Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet parfumen. Det er simpelthen en af de sødeste og smukkeste flakoner jeg har set. Dens pastellyserøde gennemgående farve og den enkelte kæmpe store blomst passer helt perfekt til navnet! Jeg så at NiceHair.dk havde den på tilbud og stadig har det (5 % ekstra rabat med koden HVERDAGSBLUSH5) og bestilte den hjem, uden nogensinde at have duftet til den. Jeg er nemlig vild med Marc Jacobs dufte generelt. Dog var Daisy Love Eau So Sweet slet ikke som jeg havde forventet…

Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet EDT beskrives som…
En helt særlig og super feminin duft, der indeholder ekstravagante og frugtige noter, du kommer til at elske fra det øjeblik du påfører dem. Disse består blandt andet af hindbær, brombær, jasmin, tusindfryd, bergamot, muskus, varmt træ og sukker. Denne bløde og legesyge duft, egner sig helt perfekt til kvinden der omfavner sin søde og uskyldige side, og som gerne vil vise sig frem på en livsglad og sprudlende måde, uden at det kommer til at være for meget.

Og det lyder jo som en helt igennem fantastisk duft, og som en duft der ville matche mig helt perfekt. Men jeg vil faktisk gå så langt, og sige at jeg ikke kan lide duften. Den har en skrap undertone, som jeg ikke bryder mig om. Og den kendte Daisy duft, som jeg så godt kan lide, har min egen næse meget svært ved at opspore. Desuden så kan jeg ikke helt se hvor navnet ”Sweet” passer ind i forhold til selve duften, for den er ikke hvad jeg vil kalde sød overhovedet… Jeg havde en forventning om at duften ville være en sødmefuld udgave af den klassiske Daisy duft, så der blev jeg virkelig skuffet. Dog vil jeg sige at når duften har siddet på mit tøj en dags tid, er den god nok, men ellers bliver det ikke en favorit.

Jeg er ærgerlig over hvor lidt jeg synes om Daisy Love Eau So Sweet duften. Især nu når den er så flot som den er! Jeg har lyst til at have den stående fremme, men jeg ved at det ikke er en duft, som jeg vil komme til at bruge og få glæde af… Øv øv.

Har du prøvet Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet? Hvad synes du om den?

Knus Charlotte

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Den er så sød 🙂
    Nej jeg har ikke prøvet den.
    Jeg kan jo prøve den i en butik og se om duften er som beskrevet eller som du oplever den.
    Den var en skam du ikke bryder dig om den nu den er så dekorativ.
    Aften hilsner herfra og et smukt efterår 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *