Selvbruner fra yndlings Bondi Sands

Bondie Sands Everyday gradual Tanning Milk 1

Bondi Sands er Australiens bestsellerbrand indenfor selvbruner, og jeg forstår virkelig godt hvorfor. Jeg har selv haft stor succes og glæde af produkterne. Bondi Sands kom nemlig til Danmark for to år siden, og jeg har efterhånden testet meget fra brandet.

Først vil jeg lige nævne deres selvbruner back applicator. Den gør det nemt at påføre selvbruner på ryggen hvor det ellers kan være svært at nå. Applikatoren er genanvendelig og skal blot vaskes med varmt vand og tørre. I pakken er en rykapplikator og tre ekstra applicerings pads. Redskabet kan selvfølgelig også anvendes til at påføre selvbruner andre steder, men det er den ikke rigtig ideel til. Og så vil jeg sige at det også lige kræver lidt øvelse at bruge rykapplikatoren, men det er helt klart et produkt jeg slev har manglet!

Rykapplikatoren klappes sammen på midten, så den ikke fylder så meget, når den skal opbevares.

Bondie Sands Everyday gradual Tanning Milk 2

Everyday gradual Tanning Milk

Bondie Sands Everyday gradual Tanning Milk 3

Everyday Gradual Tanning Milk er en bodylotion tilsat selvbruner for gradvist at opbygge en flot glød og så kan den også anvendes til at forlænge en allerede opbygget glød. Lotionen giver en ensartede naturlig solbrun glød, uden orange toner. Lotionen giver en mild glød og skal derfor gradvist opbygges. Jeg bruger den efter at have været i bad, som en del af min faste sommer-kropspleje-rutine. Den kan faktisk også anvendes i ansigtet, men det praktiserer jeg ikke selv.

Lotionen har en lækker duft af kakao, og så er den nem og smidig at fordele ud på kroppen, hvor den relativt hurtigt absorberes. Lotionen skal absorbere helt, eller være “berøringstør” før man tager tøj på, hvorefter den efterlader huden velhydreret. Dette er en at de typer af slevbruner jeg anbefaler til dem der ikke har erfaring med decideret selvbruner. Det er nemlig supernemt og ret så idiotsikkert at anvende. Resultatet er næsten altid godt, da det ”bare” er en bodylotion, der skal fordeles ud på kroppen. Og så skal gløden opbygges af flere omgange.

Bondie Sands Everyday gradual Tanning Milk 4

Liquid Gold Self Tanning Foam

Bondi Sands laver faktisk min absolutte yndlings selvbruner, som er deres Liquid Gold selvbruner tørolie. Den giver simpelthen sådan et pænt resultat. Og de har den faktisk også i en skumudgave, som jeg nu også har testet. Skummen er lysere end jeg havde forventet. Nok fordi de andre selvbrunermousser fra Bondi Sands har været meget mørke. Liquid Gold Self Tanning Foam er nem at påføre med en Applicator Mitt. Den giver en svag farve på huden, så man kan se hvor man er nået til. Efter at den har siddet mellem 1-6 timer skal den skylles af igen. Den efterlader en svag glød, der langsomt kan opbygges af flere omgange. Den er god som nybegynder, men jeg selv synes godt at den kunne give lidt mere farve.

Bruger du selvbruner? Hvilke bruger du? Kender du Bondi Sands?

Sommerhilsner fra Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg