Goodiebox august 2021 // The ‘Claim Your Happiness’ Box

Goodiebox august 2021

Goodiebox’ nye koncept “Happy Moments” fortsætter i august måneds Goodiebox. Hvad er happiness for dig? Jeg kan huske da jeg først opdagede Goodiebox konceptet. Det må siges at være happiness for mig. Jeg glædede mig simpelthen så meget til månedens boks ankom. Det var ligesom at have fødselsdag hver måned. Dog er den følelse lidt forsvundet med årene. Jeg har været medlem i rigtig mange år. Jeg synes boksene var bedre førhen. Der er også gode bokse nu, men jeg synes personligt at der er længere imellem dem.

Goodiebox august 2021 indeholder:

Able Skim Care: Hyaluronic Acid Age Recovery Night Cream (full size). Denne natcreme opretter hudens balance og giver en dyb fugtighed og næring, samtidig med at den mindsker porer, fine linjer og medtaget hud. Natcremen indeholder hyaluronsyre, en af mine favoritingredienser. Det er en dejlig let creme, mildt parfumeret og trænger hurtigt ind i huden. Men om den er 630 kr. værd? Altså det er ikke en jeg selv kommer til at købe igen.

Gold Professional: Haor Scalp Massager (full size). Med denne børste kan man massere hovedbunden for at fjerne døde hudceller, overskudende talg og hårprodukter. Børsten får hovedbunden til at ånde og øger blodomløbet, hvilket er vigtigt i forhold til at øge hårvæksten og hæmme hårtab, og så kan den bruges i både tørt, fugtigt og vådt hår. Det er en silikonebørste med tykke spidse takker.

Karmameju: STAR Micellar Water 02 (full size). Denne micellar water er en 3-i-1 rensevand, der både renser, toner og hydrere huden. Og så skal den selvfølgelig ikke skylles af huden igen. Den er effektiv og samtidig mild. Den fjerner urenheder, snavs og makeup. Jeg kan ikke undvære en god micellar water i min hudpleje. Jeg bruger dem primært om morgenen, hvor jeg er for doven til at bruge en ansigtsrens, der skal skylles af igen.

Sandstone Scandinavia: Infinite Summer Bronzer. Jeg er personligt blevet rigtig glad for Sandstone Scandinavia, jeg synes de laver nogen gode produkter. Denne bronzer inklusivt. Bronzeren forlænger sommergløden, den er drøj i brug, afgiver godt med farver og tilmed en pæn farve, uden orange toner.

Terre De Mars: 091 Reddition Revitalizing Shampoo (full size). Shampooen fra Terre De Mars indeholder kaffeekstrakt, verbena olie, aleo vera og hvedeprotein, som gør håret blødt og strålende. Intet som en god shampoo, men hvad med balsammen?

Og som en lille ekstra gave, lå der i august måneds Goodiebox også en pakke Oral-B V6 tyggegummi.

August måneds Goodiebox indeholder fem produkter, hvoraf fire af dem er full size, og har en samlet værdi af ca. 1238 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du nå at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad var der i din boks? Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg