Vie Collection ansigtsrens og -maske

Vie Collection

Cleansing gel med både AHA og BHA

Rensegelen fra Vie Collection er en effektiv og opfriskende gel til daglig pleje af fedtet, uret og kombineret hud og samtidig velegnet til den modne hud. Rensegelen indeholder tre forskellige syre. Glycosyre (AHA) der både renser og genskaber hudens overlade og stimulere hudens cellefornyelse. Mælkesyre (AHA) der fremme hudens cellefornyelse og styrker hudens kvalitet. Derudover medvirker mælkesyre også til, at huden slipper af med de døde hudceller. Salisylsyre (BHA) der er den bedste syre til at løsne tilstopninger i huden porer og er derfor effektiv i kampen mod urenheder. Er du nysgerrig kan du læse mere om hvad AHA og BHA gør lige HER.

Sammensætningen af de tre syrer giver en effektiv og aktiv renseproces af huden, som ved dagligt brug vil reducere tørhed, urenheder, linjer og rynker, hyperpigmenteringer samt en øget talgproduktion

Rensegelen har en meget mild og frisk duft og så skummer den ikke rigtig op ved brug. Den har en nu-og-her-effekt af glattere hud, som fremstår mere klar og opfrisket. Jeg vil ikke anbefale denne rens hvis du har sart og/eller sensitiv hud. Jeg vil ikke selv placere min egen hud i den kategori, men allerede efter 2-3 ganges brug af rensen, begyndte min hud at blive irriteret og svige. Derfor skar jeg ned på forbruget og bruger den nu kun 2-3 gange om ugen, da jeg ikke ser nogen grund til at gå rundt med øm hud der føles som en solskoldning.

Til gengæld, så oplever jeg at min hud syner renere og med færre og mindre urenheder, efter at jeg er begyndt at anvende rensen.

Retinopur Intensive Retinol Maks

I går fortalte jeg jer om Verso og to af deres produkter med Retion 8, som vi fandt ud af var A vitamin. Og jeg har ikke sluppet Retinol helt endnu. Denne ansigtsmaske er nemlig spækket med Retinol. Vies Retinopur Intensive Retinol Maks giver nemlig effekt af Retinol uden at irritere huden, da huden tilføres Retinol i indkapslet form. Det betyder at huden nemt kan optage Retinol, og at det frigives langsommere. Det gør at huden ikke irriteres af Retinol, som i andre tilfælde godt kan mærkes på huden. Masken er derfor også eget til sart hud.

Den indkapslet Retinol øger tolerancen og optagelsen af A vitamin. Når den er i huden omdannes den til Retinolsyre, som stimulerer dannelsen af kollagen og elastiske fibre. Det resulterer i en mere fast og udglattet hud. Og derudover så virker Retinolsyren også eksfolierende og reducere dermed urenheder.

Foruden Retinol, så indeholder Retinopur Intensive Retion Maks også kaolin: et fint, hvidt ler der er rig på Silika. Silika virker blødgørende på huden og sammen med kaolin absorberes overskydende talg, urenheder og affaldsstoffer trækkes ud, spredning af bakterier på hudens overflade forebygges og hudens cellefornyelse forbedres.

Anvendelse: Masken skal påføres renset og tør hud i et jævnt og let lag, og virke i 10-15 minutter. OBS: efter at have brugt masken skal man undgå solbadning og man skal anvende solreme en uge efter brug, da huden er mere sensitiv overfor UV-stråler ,efter en behandling med Retinopur Intensive Retion Maks.

Masken er en hvid cremet og luftig masse. Dens duft er ret spøjs, der er noget medikament over duften som jeg ikke er den store fan af. Som de lover, er der absolut ingen irritation forbundet med masken, jeg kan ikke mærke at den gør noget. Masken tørre en lille smule ind, men ikke på samme niveau som andre lermasker der krakelere. Masken efterlader min hud renset, blød og mere ensartede i farven, da jeg oplever at rødmen mindskes. Desuden får huden et mat finish. Over tid skulle masken også reducere synligheden af rynker.

Kender du Vie Collection?

Knus C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *