Hvad er Innersense Detox Hair Mask for en størrelse?

innersense detox hair mask 1

Innersense Detox Hair Mask er en lermaske til hår og hovedbund. Jeg har aldrig selv prøvet et lignende produkt, og jeg må indrømme at den stod længe, før jeg prøvede den første gang. Jeg synes simpelthen at det var for mærkeligt. At komme sådan en tyk grå lermaske i håret er bare meget uvant. Dog var det ikke så slemt eller udvandt når det kom til stykket.

Da jeg endelig fik taget den i brug, var det faktisk mest af alt lidt som en balsam. Det er sådan set den samme konsistens som en balsam: blød og cremet. Ikke tyk og bastant som jeg havde en ide om, i forhold til at det hedder en maske. Innersense Detox Hair Mask har lidt alla samme mærkbare effekt i håret som en balsam, jeg oplever i hvert fald at den blødgør håret. Den skal bare anvendes i hovedbunden i stedet for i spidserne.

Hvad gør den?

innersense detox hair mask 2

Detox Hair Mask skal bruges før håret vaskes med shampoo, for også rester af masken kan vaskes ordentligt ud. Den er formuleret med kul for at hjælpe med at absorbere dybdegående urenheder, som en shampoo ellers ikke kan rense væk. Heraf også den mørkegrå farve. Kaolinler trækker toksiner ud af håret, og fjerner overskydende olie, snavs og forurening. Økologisk certificeret hvid eddike øger glansen, balancerer hårets pH-værdi og reducerer krus og porøsitet.

Detox Hair Mask er ideelt for dem, som ønsker at fremskynde overgangen til ren hårpleje, eller til dem der lejlighedsvis afviger fra deres rene hårplejerutiner. Når man skifter til rene og naturlige hårplejeprodukter, er der ofte en detox periode på ca. 14 dage. I denne periode skal håret og hovedbunden af med en masse buildup fra kosmetiske ingredienser, som ofte findes i almindelige hårplejeprodukter, og dette fjerner Innersense Detox Hair Mask, så håret og hovedbunden bedre kan absorbere de rene og naturlige hårplejeprodukter.

Har du prøvet nogen af Innersense’ hårplejeprodukter?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg