Tømte produkter for marts måned

tømte produkter

Uge 9 // Uge 10 // Uge 11 // Uge 12

Hvis du følger bloggen på instagram – hverdagsblush, har du måske lagt mærke til mine seneste søndags billeder, hvor jeg har taget et billede, af alle ugens tømte produkter. I marts måned har jeg samtidig kørt min body lotion challenge, så jeg har givet den ekstra gas med cremerne, som billederne også bære præ af.

Mange af de tømte produkter har været rester og små sjatter, som jeg endelig fik mig taget sammen til at tømme, så der kan blive ryddet lidt ud i det hele – for jeg har ret mange produkter! Især fordi jeg hvert år plejer at have en beauty-julekalender, hvor jeg får en masse småtterier, hvor meget af det bare ligger og fylder, men nu har jeg sagt til mig selv, at jeg skal se at få brugt nogle af alle de små produktprøver, som jeg har liggende – de kan jo også gå hen og blive for gamle…

I alt har jeg opbrugt 17 produkter i marts måned, hvor 8 af dem er en eller anden form for kropscreme. Det andet: en shampoo, en tørshampoo, tre tonere, en læbepomade, en creme-deodorant, en ansigts cleanser og en facemist. Det er første gang at jeg har gemt mine tømte produkter for at tage et ugentligt billede, og jeg synes faktisk at det er blevet til ret meget! Jeg var ikke klar over at jeg rent faktisk brugte SÅ meget, eller om det bare er et tilfælde, jeg synes i hvert fald at det er mange produkter der er på billederne, i forhold til at det kun er på én måned.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *