Bliv forårsklar med makeup fra Wet n Wild

wet n wild spring 2019 1

Jeg har fornyeligt skrevet mig første indlæg om brandet Wet n Wild, som du kan læse HER. Generelt er jeg meget positivt stemt over brandet, hvis store sortiment af makeup også er i en budgetvenlig kategori. Igen har jeg testet en række af deres makeup, denne gang fra Wet n Wild Spring 2019 sortimentet. Jeg må indrømme, at jeg ikke er lige imponeret, nogle produkter skuffer mens andre overrasker. Læs med og bliv klogere og få inspiration til forårsmakeuppen.

Vi starter med ansigtet

Ansigtet er grundlaget og basen af en flot makeup og dertil har jeg testet tre forskellige produkter; deres Color Icon Bronzer SPF 15, MegaGlo Dual Ended Contour Stick samt deres MegaGlo Highlighting Powder Precious Petal. Og det er nok også denne kategori, hvor jeg er mest skuffet over produkterne.

Deres Color Icon Bronzer SPF 15 er som sådan OK, jeg synes bare ikke at den giver særlig meget synligt. En bronzer skal efter min mening give en let gylden og solkysset hud. Denne her er meget let, den giver mest af alt bare lidt shimmer til ansigtet. Derudover, så synes jeg at låget er meget ustabilt, det er som om det er lige ved at knække af hele tiden. Noget jeg godt kan lide er, at bronzeren er dermatologisk testet, oliefri og beskytter huden med skadelige UVB stråler.

Et af deres andre produkter i lidt alla samme kategori, er deres MegaGlo Dual Ended Contour Stick. Et cremet makeup produkt i to dele; en lys til at lysne og fremhæve og en mørke til at mindske og er dermed perfekt til at skulptere, definerer og fremhæve ansigtet. Personligt har denne stick ikke fungeret for mig. Jeg synes ikke at den er særlig nem at blende ud og blende sammen, så resultatet er pænt. Modsat Color Icon Bronzer SPF 15, så er denne alt for farvet og pigmenteret.

Til gengæld, så er jeg vild med deres MegaGlo Highlighting Powder Precious Petal. Jeg har anmeldt en lignende i det tidligere indlæg. Highlighteren er nem at arbejde med og at blende ud. Den kan både give et naturligt og let highlight, men det kan også intensiveres på en smuk måde. Og så gør det jo heller ikke noget af den er flot at kigge på.

wet n wild spring 2019 2

Swatches af MegaGlo Dual Ended Contours to cremede ender, MegaGlo Highlighting Powder Precious Petal samt Color Icon Bronzer SPF 15 – alle i en koncentreret form.

Matte fersken kys

Er du til matte læbestifter, så skal du prøve Wet n Wilds MegaLast Liquid Catsuit Matte Lipstick. De har en flydende, cremet letvægtsformel, der giver en masse farve, og samtidig tilfører ekstra fugt til læberne. Læbestifterne indeholder også vitamin E, som forbedrer strukturen. De er lette at arbejde med og at fordele på læberne, der udfyldes med en intens farve, der efter et øjeblik tørre og får det her matte finish. Det eneste minus er, at jeg synes de klistre en lille smule.

wet n wild spring 2019 3

Swatches af farverne Rebel Rose og Nudist Peach

Deres øjenskygger er til gengæld lige i øjet!

Jeg har testet seks af deres Color Icon Eyeshadow Single, hvilke jeg virkelig vil anbefale jer at prøve. De er simpelthen så smukke og pigmenteret, og igen har Wet n Wild overrasket mig på deres øjenskygger. I mit tidligere indlæg skrev jeg om en af deres paletter, som også er fantastisk. De seks single skygger har bare nogle smukke farver og så er to af dem (Bleanched og Nudecoma) i en cremet formel. Desuden så er de virkelig holdbare. Jeg oplever ikke at de sætter sig i hudfolderne eller smelter af. De holder looket hele dagen.

Jeg har et lille minus i forhold til skyggerne, og det er i forhold til deres emballage. For det første så er de pakket ind som om de aldrig skulle åbnes. Og det gælder sådan set for mange af Wet n Wilds produkter. For det andet kan låget godt sidde lidt stramt, som I kan se på den mørkegrønne skygge, så kom jeg til at ødelægge den første gang jeg åbnede den, fordi låget sad så stram. Da jeg så fik den op, smuttede min tommelfinger ind og skrabede i skyggen. Øv bøv men sådan er det, der er heldigvis meget skygge tilbage endnu.

wet n wild spring 2019 4

Swatches af single øjenskyggerne i rækkefølgen Mesmerized – Envy – Bleached – Nudecoma – Nutty – Brûlée

Til øjnene har jeg også testet en flydende eyeliner; H2O Proof Liquid Eyeliner og den er faktisk ret god. Eyelineren er vandfast og nem at arbejde med. Dens applikator er fast og smutter dermed heller ikke på afveje, når man tegner sin streg op. Dens farve er meget sort og har et let blankt finish. Minus er dog at den er ret svær at fjerne igen.

Wet n Wild har også et OK sortiment af makeuppensler

Og de er sådan set også ret gode. Jeg er især vild med den lille på billedet nedenunder; Large Eyeshadow Brush. Den er både god til øjenskygge og især når denne skal blendes. Men den er faktisk også rigtig god til highlighter i pudderform.

wet n wild spring 2019 5

Har du været forbi Normal og tjekke deres udvalg af Wet n Wild ud endnu?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *