Ærlig parfumer i praktiske taskestørrelser

ærlig taskestørrelse 1

Der er kommet lidt nyt fra ærlig. Ikke nyt i form af et nyt produkt eller en ny duft. Men nyt i form af de ”gamle” tre dufter er kommet i en ny og praktiks taskestørrelse, så de nemt kan komme med på farten eller med på ferie. De nye størrelser er på 15 ml, og udformet i en diskret cylinderformet flakon.

Ærlig er et danskproduceret parfumemærke uden de 26 allergener, der ifølge EU skal nævnes i indholdsdeklarationen, hvis de findes i en vis koncentration i produktet. Allergener er stoffer, som kan fremkalde allergi. Det skal nævnes for at allergikere, skal have mulighed for at undgå de 26 allergener. Problemet er bare, at de 26 allergener stadig godt kan være i produktet, hvis de er under en grænse. Grundlæggeren af ærlig, Lis Hansen, ønsker at være ærlig omkring sine produkter, og derfor helt undlade alle 26 allergener i sine dufte, i håb om at flere, som ikke kan tåle parfume med de 26 allergener, kan tåle ærlig.

ærlig taskestørrelse 2

Derudover er parfumerne også dermatologisk testet, samt testet negative for at give pigmentpletter på huden i solen. Og så er ærligs produkter 90 % naturlige og økologiske. Og så tager brandet hensyn til bæredygtighed og miljø. Æskerne til de tre parfumer er lavet af FSC-godkend papir, som betyder at der bliver plantet et nyt træ, hver gang at der bliver fældet et. Æskerne er desuden lavet uden brug af lim. Og så synes jeg at det er et sjov og godt valg af grundlæggeren, at vælge cellofan om æskerne fra.

ærlig taskestørrelse 3

P1: Duften bringer en friskhed og mildhed med sig, en klassik duft, som er frisk, rund og feminin. Noterne er pæoner, kaffe, koriander og beroligende hvid musk, som vækker sanserne.
P2: Duften er ren, umiddelbar og blomsteragtig og så er den blød og intens på samme tid. Rosen ledsages af litchi og jasmin samt en antydning af patchouli, vetiver og vanilje.
P3: Den mere modige duft som skiller sig ud fra de andre. Det er en anderledes og spændende duft med noter af blandt andet rose, vanilje, orkide og akkoder fra praline.

Har du haft chanen for at dufte til de tre dufte fra ærlig? Har du fundet en favorit? Min personlige favorit er P3.

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg