Vind en L’amourbox – nyt bokskoncept

* L’amourbox er en boks for voksne

L'amourbox 1

L’amourbox er er helt nyt koncept, lavet af det danske winkwink, decemberboksen er boks nr. 1. Det er et boksabonnement for par, som indeholder romantisk tilbehør der sætter lidt ekstra krydderi på hverdagen. På deres hjemmesider skriver de: L’AMOURBOX er en fræk lille boks fyldt med 5-7 overraskelser (værdi min. 700 DKK) til dig og din partner.

Førsteindtryk af L’amourbox

Jeg er ikke sikker på hvad jeg helt præcist havde forventet af boksen, i og med der ikke var nogle ‘tidligere bokse’ at sammenligne med. Jeg tror at jeg havde forestillet mig midler/produkter til at hygge med og om hinanden. Produkter som massageolie og duftlys og ja… Hvad mere? Ja jeg ved det ikke rigtig. MEN jeg havde nu heller ikke havde forestillet mig en boks fyldt med sexrelateret produkter. Jeg skulle nok have lagt mere i deres beskrivelse ”en fræk lille boks”. Jeg har aldrig haft fransk, men jeg har nu fundet ud af, at l’amour betyder ”elsker” på fransk, og dermed hedder boksen ”elskerbox” på dansk.

Det var en meget sjov og positiv oplevelse at åbne boksen! Det var med kæmpe smil og grin om munden. Jeg var både overrasket over indholdet, og selvom kategorien var noget andet end mine egne ideer, er det faktisk en rigtig flot og vellykkede boks!

L'amourbox 2

Den første L’amourbox

L'amourbox 3

Lidt ligesom Goodiebox, har L’amourbox et tema for boksen som produkterne afspejler. Det er dog et farvetme: Rød. Den røde farve repræsentere i denne forbindelse jul og kærlighedens fest. Boksen indeholder:

 • Glidecreme, 19 kr.: I boksen lå der to små prøver på glidecreme, fra mærkerne CBL og Guarana Lubricant. De er begge vandbaseret.
 • Konfettihjerter, 39 kr.: Disse konfettihjerter er til jer med badekar. Åh hvor jeg selv ønsker mig sådan et! De er lige til at drysse i, og gøre det lidt mere romantisk. Hjerterne dufter desuden af roser.
 • Parvibrator, 499 kr.: Dette er nok boksens bærende element, i og med at vibratorens pris dækker størstedelen af boksens samlede værdi. Den er fra We-Vibe by Smile og er desuden vandtæt.
 • Rengøringsspray, 49 kr.: En sådan spray er nok meget god at have, hvis man gør sig i sexlegetøj. Den desinficere og forlænger dets levetid. Man sprayer blot et par gange og skyller derefter med lunket vand. Dette bør gøres både før og efter brug af sexlegetøj.
 • Rød strømpebånd sløjfe, 49 kr.: Rød sløjfe med blonder – tager man den på, er man jo næsten en gave i sig selv. ”Værsgo HER er din julegave”.
 • Santa’s coming, Secura kondomer, 29 kr.: En julepakke med 3 røde kondomer.
 • Xmas massageolie, 39 kr.: Det eneste produkt som jeg havde givet et skud på ville ligge i boksen, og som lå der, var en massageolie. Og ikke bare en almindelig massageolie, det er en juleudgave, med duft af æble og kanel. Jeg ELSKER den duftkombination.

Boksen er i mine øjne nok mere velegnet som en adventsgave end som julegave. Med mindre, at man selvfølgelig gerne vil give sine bedsteforældre et mindre chok – eller et godt grin, hvem ved. 😉

Hvad koster abonnementet?

Abonnementet koster 199 kr. inkl. levering, og så udsendes de kun hver anden måned. Og der er ingen binding. Du kan tilmelde dig HER.

Hvad siger I, kære læsere? Skal i have fat i en L’amourbox?

V I N D   E N   L’ A M O U R B O X

Når men, jeg har i hvert fald fået lov til at forkæle en af mine følgere med en sådan L’amourbox! De eneste regler der er for at deltage er:

 1. Du skal skrive en kommentar til dette indlæg, i kommentarfeltet herunder. Skriv evt. hvad du synes om det nye bokskoncept.
 2. Du skal være bosiddende i Danmark.
 3. Du skal være over 18 år, eller have samtykke fra en forældre.
 4. Du må meget gerne følge bloggens facebookside og Instagramprofil, og meget gerne også like/dele, men det er ikke et krav for at deltagelse i konkurrencen.

Konkurrencen slutter onsdag den 13. december 2017 kl. 16. Vinderen bliver trukket mellem kommentarerne herunder, via random.org og får direkte besked på e-mail.

Held og lykke! Kærligst C.

Tag for jeres deltagelse, det er sjovt at læse hvad i lyses om det nye boxkoncept! Jeg kan desværre kun trække en vinder, og det blev denne gang Simone. Stort tillykke, jeg har sendt en mail i din retning. ♥

L'amourbox 4

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget. Præmien er venligt sponsoreret af L’amourbox.

Relaterede indlæg

23 kommentarer

 1. Det er i hvert fald noget andet end Goodiebox! Men også fedt og mindre grænseoverskridende i forhold til at skulle ind i en fysisk butik og handle 😉

 2. Med fare for at lyde en anelse lummer, så er det vel ikke helt uforståeligt at man nu kan abonnere på en erotisk boks. Det er jo også en form for velvære. 😛 Det er en spændende idé!

 3. Glædelig 6.december:-)
  Meget fint, overraskende, sensulet, seksuelt koncept:-)
  Làmourbox, godt udtænkt og det kan da sætte nye sager i gang på privatfronten:-)
  Aften hilsner til du og dine.

 4. Jeg er vild med konceptet, når man har været sammen flere år, kan der godt gå lidt hverdag i den, så dette kan da klart sætte skub i sengetøjet derhjemme Jeg melder mig gerne som tester

 5. Jeg tænker at det er en boks man springer fra og til (men hey – det gør jeg også med Goodiebox). Synes faktisk at ideen er rigtig sjov og ville elske at pakke den ind til min kæreste og give ham den en dag hvor her var børnefri. Godt initiativ.

 6. Fantastisk koncept som man kan “gemme” sig lidt bag, hvis man føler det er for grænseoverskridende at handle i en fysisk butik. Prisen er også rigtig god, især hvis man er lidt usikker på om det er noget for én. Så er det ikke så mange “spildte” penge. Kunne være sjovt at vinde

 7. Det lyder da faktisk meget spændende og lidt anderledes – men til os lidt generte typer, så er det da et fedt koncept 🙂

 8. Hold nu op for et fedt koncept! Det er da så smart at man kan få en masse nye og lækre sager ind af døren uden at skulle betale en formue for at prøve nye og spændende ting. Min kæreste og jeg ville elske at vinde sådan en boks! Krydser fingre og håber på at jeg er den heldige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *