Wax Click Pen fundet i Normal

wax click pen normal 1

Lige så meget som jeg elsker min mørkebrune hårfarve, så hader jeg at jeg har så mørke hår alle andre steder på kroppen, især genere det mig på mine arme og overlæben… Jeg plejer faktisk at blege overskægget, det har fungeret fint for mig, dog synes jeg at resultatet holder meget kort tid. Og så er afblegning heller ikke specielt sundt. Derfor ville jeg prøve denne, på overlæben. Jeg har ellers ikke så gode erfaringer med at fjerne hårene på overlæben, jeg synes resultatet plejer at være flot 1-2 dage og derefter plejer jeg at få en masse små knopper, med puds i… Hvilket heller ikke er specielt attraktivt, og så kan man vælge pest eller kolera; mørke hår eller betændte knopper?

wax click pen normal 2

Vokspennen, Wax Click Pen, fra normal er billig, jeg mener at jeg gav omkring 40 kr. for den. Den er nem at anvende. Den skal ikke varmes op og den skal bare påføres, påsættes en strips og derefter hives af. Det er super ment og gør faktisk ikke så ondt som jeg havde forventet. Der gik desværre heller ikke mere end 2 dage før min overlæbe var fyldt med små betændte knopper… øv øv…

wax click pen normal 3

Et lille minus ved kittet er, at der kun følger én renseserviet med, til at rense overskydende voks af huden og af pennen. Alternativt kan man anvende en vatrondel med olie. Faktisk synes jeg at Neutrogena Clear & Sooth Toning Mist som jeg har modtaget med Goodiebox er genial. Den er en lille smule olieret, så jeg sprayer den bare på en vatrondel, og så fjernes rester af voks super nemt.

Hvis vi ser bort fra endnu et mislykkedes forsøg på at vokse min overlæbe. Det skal jeg nok bare helt holde mig fra, for dette er resultatet hver evig eneste gang og med alt det forskellige jeg har prøvet at vokse med. Til gengæld er jeg blevet rigtig glad for at bruge Wax Click Pen til mine øjenbryn. Det er nemt og voksen fanger altså lidt flere hår, end min pincep gør. Her tænker jeg især på de helt små og fine hår.

Vokser du din overlæbe? Har du samme problem? Gode råd tages imod med kyshånd.

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg