Den dyre Mádara herbal deodorant til 120 kr.

madara herbal deodorant

Jeg bruger, som langt de fleste andre mennesker, deodorant til dagligt. Men hvilke deodoranter bruger jeg? Jeg bruger primært noget så simpelt som Rexonas deodoranter, som jeg KUN køber når de er på tilbud til 10 kr. Og så kan jeg bedst lide at bruge spray deodoranter. Men i hvert fald så var jeg heldig at nå at trygget ”bestil” på en af Goodiebox’ limted edition bokse, lavet i samarbejde med Elements Group. I boksen lå der blandt andet den her roll on deodorant fra Mádara.

Mádara herbal deodorant

Dette er uden sammenligning den dyreste deodorant jeg nogensinde har brugt. Den står til 120 kr. i Matas *, hvilket jeg synes er sindssygt for en deodorant. Derfor tænker jeg også at jeg ville fortælle jer lidt om den. Er den 120 kr. værd? Mádaras herbal deodorant er faktisk en prisbelønnet bestseller. Deodoranten har en hurtigttørrende formel med Nordisk Salvie og naturlige mineraler som reducerer luft, hele dagen. Og så virker den antibakteriel.

Herbal deodoranten har en skøn duft, den dufter af naturlige ingredienser og så er den dejlig frisk. Herbal betyder i øvrigt urter, hvilke afspejler duften meget præcist. Når jeg bruger den tænker jeg på naturen og urter med et lidt syrligt twist. I hvert fald så er der ikke noget kunstigt over duften. Jeg er vild med den.

Deodoranten er meget vandet, man kan høre hvordan det skvulper derinde. Det er også en klar deodorant der kun giver et let fugtigt skær når den påføres. Som sagt er den hurtigttørrende, absorberes hurtigt og så oplever jeg ikke at den efterlader pletter på tøjet. Det synes jeg især er et problem hos mange deodoranter når jeg efterfølgende tager en bluse eller lignende på.

Så jeg vil da medgive, at det er en god deodorant. Den holder hvad den lover og den dufter skønt og friskt. Men 120 kr. er for meget, jeg genkøber den ikke.

Kender I Mádara?

Knus Charlotte

Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *