Smart serum uanset hudens udfordringer

Dermalogica Smart Response Serum

Dermalogica Smart Response Serum er et helt særligt intelligent serum, som hjælper med at reparere huden allerede før man selv opdager problemerne. Serummet anvender en revolutionerende teknologi, SmartResponse, særligt udviklet til at reagere på selv de mindste ændringer i huden. Selv før de ses med det blotte øje. Dette betyder, at problemerne kan tages i opløbet. Derved forebygger det også fremtidige skader i huden.

Mange produkter er udviklet til at gå målrettet efter ét specifikt problem, men ikke Dermalogica Smart Response Serum. Her får man nemlig et produkt, som både fugter, lysner, blødgører, beroliger og behandler fine linjer og rynker, alt efter hvad huden har behov for. Det vil sige, at hvis serummet fornemmer inflammatoriske signaler, så vil det blive aktiveret og derved berolige huden samt reducere eventuel rødme. Registreres der en reduktion i kollagenniveauet, som kan føre til linjer og rynker, vil det hjælpe huden til at forblive fast og glat. Derudover vil det tilføre fugt, hvis der er dehydrering, og derved opretholdes fugtbalancen i huden, og ligeledes vil den lysne og reducere synligheden af mørke pletter, hvis der er for meget melaninproduktion.

Kort sagt: Her får du et serum, som giver dig lige hvad du har behov for. Uanset hvilke udfordringer du har med din hud.

Serummet kan anvendes af alle hudtyper, det er vegansk, uden kunstige farve- og duftstoffer. Det kommer desuden også i en bæredygtig emballage.

Serummet er let og hurtig absorberende. Under min dagcreme bruger jeg ét pump og til natten bruger jeg tre. Serummet har en mild duft af kamille. Jeg oplever at serummet fugter min hud rimelig godt, samtidig med at berolige den og mindske rødmen. Det er uden tvivl et godt og effektivt serum. Men prisen for det er 1125 kr. og så godt er det altså heller ikke. Til den pris skulle min hud fremstå helt perfekt og fejlfri og det gør den altså ikke efter en måneds brug både morgen og aften.

I forhold til hvad jeg oplever af serummet: det fugter og beroliger, kan jeg finde ligeså gode og væsentligt billiger alternativer. Desuden har jeg ikke kunne teste det i længere tid. De 30 ml allerede var brugt op efter blot en måned, fire pump om dagen… Det synes jeg godt nok var vildt, jeg kunne slet ikke forstå at der ikke var mere serum i. Men der kom simpelthen ikke mere ud… +1000 kr. for et serum i en måned, der er OK, men ikke gør min hud fejlfri. Det er ikke den største anbefaling herfra, medmindre at du selvfølgelig har alt for mange penge, som du ikke ved hvad du skal bruge på.

Har du prøvet serummet? Hvad synes du om det?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg