Den lækre Rodial Vit C serie

rodial vit c 1

Jeg er vild med Rodial. Det er så lækkert og luksuriøst et brand og det afspejler deres priser også, MEN man få også bare den bedre kvalitet. Mit favoritprodukt over alle dem jeg har prøvet, er uden tvivl deres Dragon’s Blood Sculpting Gel. Forud for disse seks produkter, har jeg kun testet ét af deres Vit C produkter, nemlig deres brightening mask, der ikke levede op til mine høje forventninger, men den kan du læse om HER, for nu skal det nemlig handle om en række af seriens skønne og velduftende produkter. Med Rodial Vit C serien kan du, med seriens høje indhold af vitamin C, opnår en mere strålende, ungdommelig og lysere hud.

”Reveal a smoother, brighter & youthful complexion” #LFXRODIAL
Om Vitamin C

Vitamin C er en mirakelingrediens indenfor hudpleje, da den har en lang liste af gode egenskaber. Den kan både bruges til at formindske rynker og fine linjer, give liv til tør og kedelig hud og anvendes til at minimere urenheder og akne. Samtidig opnår man en synlig mindskning af store porer, som resulterer til en glattere og renere hud. Efter kontinuerligt brug vil huden føles udglattet, blødere og næret, samtidig med at hudens hudtone forbedres ved at pigmentpletter og akne-ar, vil blive mindsket.

OBS anvendelse af vitamin C kan gøre huden mere sensitiv over for solens stråler. Du bør derfor også anvende solcreme, hvis du udsættes for sol i større mængder. I Vit C serien, har de også en dagcreme med SPF 30 .
Vit C Brightening Cleanser

Foruden indholdet af vitamin C, er denne rens formuleret med frugtsyrer, der eksfolierer huden og opstrammer porerne, som vil resultere i en fornyet udstråling. Den indeholder også blodappelsin, som hjælper med at opfriske og ‘vække’ huden. Rensen har en behagelig gel konsistens. I brug virker den som en meget mild rens. Den skummer ikke rigtig op, men den efterlader til gengæld huden ren og lidt gummiagtig. Den følelse aftager dog efter et øjeblik. Derefter har jeg en ren og glat hud, som føles en lille smule opstrammet. Men ikke på nogen ubehagelig eller tør måde.

Vit C Energising Face Mask

Denne foryngende og forfinende biocellulose maske, der skal få huden til at stråle, er dejlig og af rigtig god kvalitet. MEN jeg ville aldrig give 135 kr. for én maske som er brugt på 20 minutter! Masken er blandt andet beriget med vitamin C, der booster hudens udstråling og gør hudtonen mere ensartet. Vitamin B3 der giver huden en ungdommelig glød og reducerer fine linjer. Aminosyrer der løfter og udglatter huden for en ungdommelig udstråling. Hyaluronsyre der øger fugtniveauet i huden og efterlader den gennemfugtet, så den ser sund og fyldig ud. Desuden er hyaluronsyre med til at transformere kedelig og trist hud og give et øjeblikkeligt udstrålingsboost og fornyet energi til huden. Og så indeholder den også grøn te, der beroliger huden og giver en bedre udstråling. Til sammen oplever jeg en hud der er gennemfugtet, glattere, opfrisket og med en fornyet sund udstråling.

Sheet masken er ideel at anvende før påføring af makeup, da den giver en mere glat, fyldig og frisk hud. Når masken tages i brug, skal de to yderste lag tages af, før man kommer ind til den reelle biocellulose maske, som efter min personlige mening er den bedste type af sheet masker. Masken er et koldt gys af sætte på ansigtet, men når den først sidder der, sidder den godt og er behagelig af have på.

Vit C Glow Toner

Denne eksfolierende og lysnende tonic er formuleret med Vitamin C og et 5% syrekompleks, der giver en synligt glattere og mere ungdommelig hud. Toneren er ikke beregnet til, at skulle bruges hver dag. Det anbefales, at den anvendes 2-3 gange om ugen. Den indeholder mælke-, glykol- og multifrugtsyrer, der alle er AHA som blidt eksfolierer og forbedrer hudens tekstur. Den fjerner døde hudceller, så huden bliver mere glat og strålende. Foruden AHA indeholder den også salicylsyre (BHA), der renser synligt tilstoppede porer, opstrammer huden og mindsker forstørrede porer. Men toneren skulle også virke beroligende, med sit indhold af vitamin B5, som fugter huden i dybden, mens aminosyrer plejer huden og giver en mere ensartet hudtone. Jeg oplever en svag prikken i huden, når jeg bruger denne glow toner.

Vit C Drops

Disse dyrebare dråber kan bruges inden man anvender et serum. Rodials 6 % vitamin C kompleks er et kraftfuldt antioxidantkoncentrat, vis effekt er påvist til at booste hudens udstråling, så den ser mere frisk og ungdommelig ud. Produktets formel neutraliserer synligt frie radikaler og reducerer synligheden af alderspletter og pigmentering, så huden ser mere ensartet ud. Vit C Drops er dermed perfekt til pigmentpletter. Ligeledes hjælper produktet huden med at bekæmpe beskadigelse fra miljømæssig belastning, så huden bevarer sit ungdommelige udseende.

Der står at man skal anvende 2-3 dråber morgen og aften for bedst resultat. Men 2-3 dråber er bare virkelig ikke meget. Jeg er ikke sikker på om de små dråber kun gælder for min lille 10 ml udgave, eller om dråberne også er så små i fullsize modellen. Jeg synes i hvert fald at det er ingenting, men de formår alligevel at dække hele ansigtet. Min hud får en fast og let klistret overflade. For bedst resultat med Vit C Drops, skal produktet trænge helt ind i huden, før man påfører næste step i sin hudplejerutine. Når produktet er trængt helt ind er huden ikke længere klistret, men mere glat.

Vit C Face Soufflé

Face Soufflé er en luksuriøs ansigtscreme til tør og dehydreret hud. Den fugter huden i dybden og mindsker forekomsten af alderspletter og hyperpigmentering. Cremens unikke formel er beriget med 2% vitamin C, der lysner og fornyer huden. Umiddelbart er den noget mere fast i konsistensen, end hvad jeg ville forbinde med en ”soufflé”, men den er dejlig og nem at massere ud i ansigtet. Den fugter huden rigtig godt og efterlader den blød, med et sundere og dugfriskt finish, uden at efterlade huden hverken fedtet eller skinnende.

Vit C Eye Soufflé

rodial vit c 2

Også deres Eye Soufflé indeholder 2% Vitamin C, for en synlig mere ensartet og strålende hud. Øjencremen virker, udglattende, opstrammende og intens fugtende på den sarte hud omkring øjnene, og reducerer de fine linjer og rynker for at opnår en mere ungdommelig udstråling. For en mere ensartede hudtone skulle den også reducere mørke rande, det er dog ikke noget jeg selv døjer med, så det kan jeg ikke bedømme.

Heller ikke denne er hvad jeg vil forbinde med ordet ”soufflé”. Dens konsistens er faktisk så fast, at den er svær at få op af krukken med mindre jeg bruger en negl. Men når den er kommet op og duppes på huden, er den glat og smidig at arbejde med. Cremen er dejlig at have på. Jeg havde frygtet, at den ville svige eller prikke på den sarte hud, men intet kan jeg mærke. HELDIGVIS!

Prøv produkterne til en meget fordelagtig pris

Hvis du kunne tænke dig at prøve de seks Rodial Vit C produkter, så vil jeg anbefale at du skynder dig ind forbi lookfantastic.dk og bestiller deres limited edition boks X Rodial. Den koster 460 kr. men har en samlet værdi over 1800 kr.! Bare øjencremen alene koster 700 kr. så det kan godt betale sig. Jeg synes i hvert fald at det er en fantastisk mulighed. Når jeg bruger produkterne samlet, oplever jeg en mere ensartede og godt fugtet hud, der efterlades med en strålende glow. Jeg bruger dem alle både morgen og aften (med undtagelse af Glow Toner), og når jeg vågner er min hun dejlig blød.

Kender du Rodial Vit C serien?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *