Grown Alchemist er en sand fornøjelse

grown alchemist 1

For et par år tilbage, blev jeg for første gang introduceret til Grown Alchemist igennem Goodiebox. Der modtog jeg den mest fantastiske ansigtscreme, som jeg har skrevet om HER. Nu har jeg testet en række af deres produkter. Ikke nok med at produkterne og deres emballage er smukke, enkelte og stilrene. Så er det produkter, der har god effekt og så er de en sand fornøjelse at bruge.

Jeg har testet seks produkter fra Grown Alchemist; to forskellige ansigtsrens, den ene en olie-gel rens og den anden en cremerens. Derudover har jeg testet et serum, haft fornøjelsen af samme ansigtscreme, som jeg tidligere har prøvet, et spottreatmentprodukt samt en håndcreme.

Grown Alchemist

Lad os starte helt fra toppen, for hvem er Grown Alchemist? Hvad står de for og hvad er det for typer af produkter de laver? Grown Alchemist er et australsk brand der basere deres produkter på naturlige ingredienser og processer, der gør op med brugen af skadelig kemikalier. De har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er ansigtspleje i alle dens former, men også hudpleje til både bad og til at creme sig ind i. De har håndsæber samt håndcremer, læbepleje og lidt til håret. Så de har vidst lidt af det hele!

Hydra + Oil-Gel Facial Cleanser – Rosemary CO2 Extract, Squalane, Blackcurrant Seed:

Jeg er vild med denne ansigtsrens. Det er en tyk gel, som hurtigt forvandles til en noget tyndere mælkehvid konsistens, når den kommer i kontakt med vand. Det er en mild rens, og selvom det er en olierens, så efterlades huden ikke med en fedtet hinde. Til gengæld, så dufter rensen helt igennem fantastisk af citrus.

Hydra-Restore Cream Cleanser – Olive Leaf & Plantago Extract:

Denne rens er så modsat den anden, som den overhovedet kan være. Det er en cremerens; en type af rens jeg har det lidt spøjst med, jeg skal i hvert fald altid vænne mig til at bruge en cremerens, og i langt de fleste tilfælde ender jeg med at elske dem. Jeg synes det virker forkert at fordele noget der ligner og føles som creme i ansigtet, for derefter at skylle det af igen. Det er mærkeligt og uvant, og det har jeg synes med alle cremerens jeg har prøvet, men som sagt er det en vanesag. Efter at være vendt til det, er det en skøn følelse at rense huden med. Og jeg er sikker på at der sidder mange, som elsker denne type af renseprodukt! Hydra-Restore Cream Cleanser er desuden en af Grown Alchemist’ bestsellers.

Rensen er meget mild, om end stadig en god rens der fjerner snavs og rester fra makeup. Det er en rens som beroliger huden og så virker den IKKE dehydrerende på huden. Jeg oplever ikke at min hud er decideret fugtet når jeg har renset den – men rensen skal heller ikke fugte huden, blot bevare den fugt der er i huden. Og modsat den anden rens, så er jeg ikke nær så vild med dennes duft af botaniske ekstrakter, men det er smag og behag, så jeg anbefaler at du selv prøver at dufte til renseproduktet. Jeg oplever slev duften kraftig og lidt maskulin.

Detox Serum – Antioxidant+3 Complex:

Dette detox serum er endnu en lækkerhed. Det er et mørkegul og klart gel-serum, der ligner flydende rav og så er den ikke tilsat olie. Serummet er utrolig let på huden og så trænger det ind i huden med det samme, at det fordeles ud i ansigtet. Det har en dejlig og let blomstret duft. Detox serummet virker på frie radikaer fra oxygen, men også frie radikaler fra kulstof og nitrogen.

Hydra-Repair Day Cream – Camilla & Geranium Blossom:

grown alchemist 2

Hydra-repair dagcremen er hverken fedtende eller skinnende på huden, og så er den faktisk også fantastisk at have under makeuppen, og kan anvendes som alternativ til en primer. Huden efterlades mat, blød og fugtet. Den opfrisker huden og giver en sund og naturlig frisk udstråling. Udover at bruge hydra-repair cremen til ansigtet, kan den også anvendes til andre tørre områder på kroppen.

Cremens konsistens er tyk uden at være for fed, og så er den let at massere ind i huden. Dens duft er naturlig med et snert af citrus. Jeg kan godt lide cremens flaske og pumpefunktion, da det gør det resterende produkt mere hygiejnisk, da jeg ikke skal have mine fingre ned i cremen hele tiden, som man skal i en krukke.

Jeg er rigtig glad for dagcremen, og har været det siden jeg første gang prøvede den. Jeg synes den er rigtig lækker og virkelig behagelig på huden, og så strå den højt på min liste over favoritter. Derfor vil jeg også anbefale jer alle at prøve den!

Blemish Treatment Gel – Salix-Alba & Boswellia:

Dette er en målrettet, beroligende og urenhed-reducerende gel. Den påføres på bumsen og skal lige tørre i 2 minutters tid, før du forstsætter med resten af din hudpleje. En gang imellem oplever jeg at den prikker lidt på området, men ikke hver gang. Og så er der sådan set ikke mere i den. Jeg oplever ikke rigtig at have effekt af spottreatment  gelen, men sådan synes jeg desværre at det er med langt de fleste, som jeg har prøvet.

Intensive Hand Cream – Persian Rose & Argan Extract:

Håndcremen er nok dét produkt, som jeg har fået brugt mindst, og det er simpelthen KUN fordi jeg ikke bryder mig om dens duft. Det er samme kraftige og lidt maskuline duft, som cream clenseren også har, men fordi at det er en håndcreme, så sidder duften ved i noget længere tid. Og det er virkelig ærgerligt, for det er en fantastisk håndcreme! Den er let og trænger hurtigt ind i hænderne. Ligesom med ansigtscremen, så efterlades hænderne bløde og fugtet. Så hvis du kan lide duften, så er jeg sikker på at du vil elske denne håndcreme!

grown alchemist 3

Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse, at teste et større udvalg end fra Grown Alchemist, end jeg tidligere har prøvet. Det har været en fornøjelse. Kommer du forbi Magasin en dag, så tag lige og kig, duft og prøv produkterne!

Kender du Grown Alchemist? Måske du har prøvet nogen af deres produkter, som du vil fortælle mig om?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg