Bag bloggen

Bag enhver blog sidder der selvfølgelig en eller flere personer. På Hverdagsblush sidder der én person, og det er mig. Er du nysgerrig på at vide lidt om hvem jeg er, er du havnet det helt rigtige sted. Jeg vil på denne side give en kort præsentation af mig slev.

Bag bloggen her på Hverdagsblush, sidder jeg;

Mit navn er Charlotte Pedersen, jeg er en ung kvinde på 23 år. I en alder af blot 22 år, blev jeg i januar 2018 færdiguddannet som bioanalytiker, med en professionsbachelor i biomedicinsk laboratorieanalyse.

Jeg valgte at starte en skønhedsblog tilbage i oktober 2015, fordi beautyområdet er noget jeg interessere mig rigtig meget for. Jeg vil primært skrive om cremer, hudpleje, make-up, hår, negle og alt hvad der ellers hører under emnet skønhed/beauty. Et nyere tiltag her på bloggen er i forhold til en lille side interesse jeg har; nemlig min forkærlighed for bøger. Der vil derfor engang imellem komme lidt i form af boganmeldelser og anbefalinger. Hverdagsblush vil dog stadig have skønhed som det primære emne.

Jeg går meget op i pleje af min hud, da jeg i en lang årrække har været ramt af acne, som til tider stadig kan komme lidt igen. Jeg har derfor også prøvet alverdens serier og mærker. For mig er det vigtigt at rense og pleje min hud morgen og aften. Hver dag. Jeg kan ikke få mig selv til ikke at gøre det. Jeg elsker at prøve nye produkter, og måske opdage nye favoritter, som jeg ikke kan leve uden. Jeg er typen der ikke kan gå forbi en Matas eller supermarkedernes beauty hjørner, uden lige at skulle kigge lidt.

Da jeg var yngre hadede jeg inderligt cremer, jeg synes det var ulækkert fordi de klistrede sådan. Men nu elsker jeg cremer, jeg elsker duftene, alle deres gode egenskaber og alt det cremer kan gøre for min hud. Dog er jeg mest tilhænger af ikke-fedtende cremer.

Af makeup er jeg mest til det naturlige look, jeg syntes hurtigt at det kan blive for meget og for “tungt”. I hverdagene er min makeup oftest en hurtig, let og naturlig omgang, som også afhænger af vejret, da et af mine transportmidler er en cykel. Dog elsker jeg makeup, og jeg nyder at eksperimentere både på mig selv og hvis nogen vil ligge ansigt til.

bag bloggen

Du kan også følge med både på Bloglovin’, facebook og instagram.

OBS alle billeder jeg bruger på bloggen er mine egne, medmindre andet er angivet. Ved brug af mine billeder krediter venligst til http://hverdagsblush.dk/.

Charlotte


Lidt ordforklaringer

* Reklame: Det er pålagt af forbrugerombudsmanden, at bloggere markere deres indlæg med ‘reklame’ ved betalt indhold, omtale af gaver modtaget til test eller affiliate links. Jeg vil lige sige at jeg slet ikke har betalt indhold på bloggen. Jeg modtager engang imellem produkter til test, og det markere jeg selvfølgelig med ‘reklame’. Det står både allerøverst over overskriften, der hvor kategorierne nævnes. ‘Reklame’ er en kategori helt for sig selv. Og så skriver jeg det også lidt mere uddybende i bunden af det givende indlæg, i form af hvordan indlægget er reklame; er det sponsoreret, eller er det affiliate eller er det begge dele – det vil stå i bunden. Læs evt. min indlæg om reklame og sponsoreret indhold.

Sponsoreret indhold: Det hænder at jeg får tilsendt produkter til test. Mine anmeldelser vil på ingen måde være præget af dette. Bloggen er ment som en hobby og ikke en levevej, jeg bliver altså ikke betalt for at skrive særlig godt om et produkt, jeg ikke kan eller vil stå inden for.

Affiliate links: Kun meget få links her på hverdagsblush er affiliate. Det har ingen betydning for dig, men kæmpe betydning for mig. Når du handler gennem et affiliat link, får jeg en lille procentdel af beløbet fra forhandleren, som tak for at linke til dem. Ved at købe gennem et affiliat link støtter du dermed indirekte bloggen. Og 1000 tak for det!

Overstående vil altid blive nævnt i bunden af det givende blodindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *