S5 hudplejerutine til kombineret/fedtet hud

S5 skincare 1

Jeg har det sidste stykke tid testet fire produkter fra S5 Skincare. Brandet er grundlagt af samme grundlægger som Evolve Beauty, et af mine favorit brands, og dermed også et søsterbrand til Evolve. Stifteren, Laura Rudoe, kæmpede slev i mange år med akne og ved hvordan lige præcis dette problem kan påvirke selvtilliden. S5 indeholder dog produkter/problemløsere til hele fem hudproblemer, hvor især deres serums virker målrettet på hver deres problem. Deres fem serums er grundstenene i S5s modulbyggede hudplejesystem. Det er altså ikke kun produkter målrettet akne, som er at finde i S5 sortiment. De fem hudproblemer/hudtyper som deres serum målretter sig efter er sensitiv hud, uren hud, hud med pigmentforandringer, den modne hud og sidst men ikke mindst tør hud.

”Mit mål er at hjælpe folk på deres rejse mod en bedre og sundere hud, samt at dele hvad jeg har læst om en sund livsstil.” – Laura Rudoe

S5 skincare 2

Min hudplejerutine med S5

Jeg har som sagt testet fire af deres produkter. Og det er produkter i hver deres kategori, som faktisk rækker til en hel hudplejerutine; rens, serum, øjen- og ansigtscreme. Produkterne er målrettet min hudtype og mine hudproblemer. Det vil sige uren hud, fedtet hud, ung voksen hud som ikke vil tage skade af mild anti-age.

Om morgenen skal det gerne gå lidt tjept. Desuden så er min hudpleje ikke lige så omfattende om morgenen, som om aftenen. Jeg bruger en miceller som mild rens efterfulgt af S5 purity serum, S5 renew eye cream og S5 balance fluid.

Om aftenen bruger jeg S5 neutralise cleanser efterfulgt af en toner. Herefter plejer jeg huden med samme tre produkter som om morgenen; S5 purity serum, S5 renew eye cream og S5 balance fluid. Det er også om aftenen af jeg engang imellem forkæler min hud med en lækker ansigtsmaske.

S5 skincare 3

Hvad er det så for nogen produkter jeg har testet?

S5 har et slogan der hedder: Intelligent økologisk hudpleje til en morderne hverdag. Det vil sige at vi har med et økologisk hudplejebrand at gøre. De oplyser endda i % hvor naturlig og organisk hvert produkt er. S5 hudplejesystemet plejer, beskytter og behandler effektivt de udfordringer der måtte være med huden. Produkterne bygger på banebrydende og biologisk aktive ingredienser fra planter, der trives i de mest ekstreme økosystemer på jorden. Alt dette sammensat med løsninger fra den seneste videnskabelige udvikling. Som sagt er det deres serums, der er grundstenene hos S5, men de kan kombineres med hudtypebaserede renseprodukter og fugtighedscremer for en skræddersyede hudpleje.

Neutralise cleanser til sensitiv/fedtet hud

Denne ansigtsrens er let, oliefri og ikke-skummende. Den renser nænsomt huden og fjerner rester af makeup og urenheder uden at forårsage irritation. Dens konsistens er ikke hvad jeg forbinder med en rens, den føles spøjs på huden, det er lidt som om man arbejder den ind i huden. Første gang jeg brugte den blev jeg i tvivl, om jeg måske havde brugt cremen i stedet for, men nej, der stod cleanser på flasken. Selvom rensen er oliefri, så føles det noget hen ad en olie, og det er også som om at rensen efterlader en form for hinde over huden.

Man skal lige være opmærksom på, at rensen skal anvendes på tør hud, og renses af med varmt vand eller ved at bruge en vatrodel. Jeg bruger 10-20 pump pr. rens. Det skal lige siges at alle produkterne anvender samme slags pumpe, og der kommer en lige stor dosis ud fra hvert produkt, og ét pump svare ikke meget produkt.

Neutralise cleanser indeholder blandt andet S5 Extreme Protection Complex som beskytter huden mod forurening og stressrelateret ældning. Afrikanske moringapeptider der fjerner mikropartikler og beskytter huden. Figenkaktusekstrakter der fugter og beroliger. Lavmolekylær hyaluronsyre der virker fugtgivende, opstrammende og dæmper synligheden af rynker.

Purti serum til uren hud

Dette serum er målrette til at afhjælpe uren hud og åbne porer. Serummet har en kraftig og meget naturlig duft. Den dufter som en fugtig tur i skoven om efteråret, hvor skovbunden er dækket af lettere forfaldne blande. Faktisk synes jeg, at duften er lidt for meget, især om morgenen. Jeg bruger omkring 3 pump serum til ansigt, hals og nakke. Det er et meget let og flydende serum, som er dejlig nem at fordele ud og så absorberes den lynhurtigt ind i huden.

Serummet indeholder blandt anden Copaiba fra regnskoven, andiroba og acai som dæmper synligheden af urenheder og porer. Alpinsk dueurt der afbalancerer talgproduktionen og bark fra Willowtræet som opklarer og eksfolierer.

Renew eye cream til alle hudtyper

Øjencremen er den eneste af sin slags hos S5, men den er også til alle, uanset hudtype. Den plejer den sarte hud omkring øjnene med en 3-i-1 løsning; den dæmper mørke rande, poset hud og rynker. Her bruger jeg kun et enkelt pump, som passer nogenlunde. Øjnene får i hvert fald en gavmild omgang creme. En ting der er lidt irriterende er, at jeg synes der ofte er dannet sig en fortykning/prop i øjencremens pumpe. Det er selvfølgelig bare at fjerne klumpen, så det er blot en mindre detalje.

Øjencremen indeholder blandt andet antarktiske glykoproteiner der beskytter mod forurening og stressrelateret ældning. Pfaffia, marapuma og hvid lilje der dæmper synligheden af mærke rande og poset hud. Lavmolekylær hyaluronsyre der fugter, strammer op og dæmper synligheden af rynker.

Balance fluid til sensitiv/fedtet hud

Dette er en form for ansigtscreme. Det er en let anti-age ”væske”, som det kaldes. Og den er da også tynd i konsistens, men den ikke så tynd at jeg forbinder konsistensen med væske. I hvert fald så skulle den afbalancere og beskytte fedtet, kombineret og/eller sensitiv hud. Umiddelbart synes jeg at den fungerer bedst som dagcreme, i og med at den trænger hurtigt ind i huden og efterlader den med et lettere mat finish. Men samtidig så klare den sig også udmærket som natpleje, da jeg vågner op til en blød hud. Jeg bruger ca. 5 pump til ansigts, hals og nakke. Som jeg nævnte med propdannelse af øjencremen, så oplever jeg det samme med balance fluide, og det er bare et irritationsmoment. Det er alligevel utroligt, at der kan nå at danne sig en klump af produkt, i forhold at jeg har brugt den både morgen og aften.

Balance fluid indeholder blandt andet S5 Extreme Protection Complex som rensen og beskytter mod forurening og stressrelateret ældning. Alpinsk dueurt som serummet også indeholder, der afbalancere talgproduktionen og reducere synligheden af porer. Lavmolekylær hyaluronsyre som fugter, strammer op og dæmper synligheden af rynker.

S5 skincare 4

Generelt om de fire produkter…

… Så er de alle fire meget tynde i konsistens og så kan man godt dufte at det er naturlige produkter. Purity serum er dog det produkt som har den kraftigste og mest gennemtrængende intense duft, hvor de andre tre er noget mere afdæmpede i duft. Serummets duft er af naturlig afstamning, da der ikke er tilsat parfume. Og så er produkternes duft i øvrigt fri for allergener.

Efter at have testet de fire produkter oplever jeg umiddelbart ingen betydelig forandring af min hud. Produkterne plejer huden på et tilfredsstillende niveau. Huden er velplejet og blød når jeg vågner om morgenen. Og så er det virkelig lækkert at de trænger så hurtigt ind i huden, om morgenen når det nogen gange skal gå lidt stærkt.

Jeg vil dog sige at jeg personligt savner noget mere konsistens. Jeg synes at deres flydende konsistenser er meget ens. Derudover vil jeg sige, at jeg hælder mere til søsterbrandet Evolve. Deres dufte og konsistenser tiltaler mig meget mere.

Kender du S5 Skincare?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *