Goodiebox november 2019 // Go With The Glow

Goodiebox november 2019 1

Goodiebox november 2019 2

Goodiebox har flyttet lager, hvilket har resulteret i lidt kaos og forsinkelser af november boksen. Men nu er den endelig nået frem til mig, og jeg håber at de snart falder på plads igen! November måneds boks har temaet Go With The Glow, som opfordrer til at du finder din inner glow, gear up og at have det sjovt mens du gør det.

Goodiebox november 2019 indeholder:

Carven: Dans Ma Bulle Eau De Perfum. Carven laver sådan nogle skønne dufte, den sidste vi fik med Goodiebox tilbage i marts 2018 var jeg vild med! Du kan læse mere om den tidligere duft HER. Dans Ma Bullet EDP er en feminin mild og let duft hvis hjertenote er sukkermandler. En duft som jeg forelskede mig i lige med det samme.

Goodiebox november 2019 3

de-CURE: Nᵒ L1FT – Instant Correcting Serum. Dette high end fugtgivende anti-age serum, skulle på ingen tid kunne mindske fine linjer og rynker, samt sikre at porer og hudens struktur forbedres markant.

Goodiebox november 2019 4

Furr: 3D Faux Mink Lashes (full size). Disse vipper er veganske, latexfrie og så kan de bruges op til 10 gange. Det er håndlavede og innovative hybrid vipper, der er designet med den nyeste 3D fiberteknologi, der føles som minkpels.

ModelCo: Bullet Lipstick (full size). Jeg er vild med farven på denne læbestift, det er en farve som bare er rigtig god til mig, og så er det en farve som er tilpas hele året rundt. Den har en lidt sjov duft af noget sødt. Farven er meget intens og pigmenteret, men påføres den med forsigtighed, eventuelt med en fingerspids, så er den god til hverdagsmakeuppen.

Goodiebox november 2019 5

Rabens Saloner: Tie Dye Scrunchie (full size). Jeg er en af dem som elsker at scrunchierne har fået et tilbagefald, jeg synes de gør det godt i håret. Denne scrunchie er smuk, jeg kan godt lide farverne og mønsteret, så den skal nok blive slidt op.

Rituals: Velvet Smooth Cleansing Foam. Det er så dejligt at se denne rens. Jeg har tidligere testet og skrevet om den HER. Det er en lækker rens, som jeg har savnet.

November måneds Goodeibox indeholder seks produkter, hvoraf tre af disse er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 710 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER*. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du når at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

3 kommentarer