Nyhed fra Matas: Protective Repair Serum til håret

matas protective repair serum 1

matas protective repair serum 2

Hvis dit hår er lidt slidt og du er god til at udskyde turen til frisøren, som jeg selv er, så er det her du skal læse med. Jeg har nemlig testet et nyt hårserum, som virkelig gør en betydelig forskel for håret, og især for det slidte hår.

Matas Protective Repair Serum

Hårserummet er fra Matas’ egen serie og skulle beskytte, reparerer og pleje håret. Serummet er uden parfume og reparerer spaltede spidser og gør hårene glattere og mere modstandsdygtigt mod styling og føntørring. Serummet hverken fedter eller tynger håret, men mindsker til gengæld frizz. Du kan anvende serummet på to måder; enten ved at bruge det før styling som varmebeskyttelse af håret, eller efter for at give det ekstra glans.

Hårserummet ligner mest af alt en creme. Jeg bruger omkring 5 pump til mine spidser. Jeg bruger det sådan set hele tiden, jeg er virkelig blevet glad for serummet og dets effekt. Jeg oplever nemlig en betydelig forbedring af mit hår. Det både føles og ser mindre slidt ud lige med det samme. Foruden dét, så efterlader det mit hår mere glansfuldt, blød og velplejet, på en smuk måde. Og det skal lige siges at jeg virkelig trænger til et frisørbesøg, jeg er nemlig ikke blevet klippet i halvandet år, jeg ved simpelthen ikke hvad der skal ske med mit hår, så jeg bliver ved med at udsætte det.

Jeg kan kun anbefale dig at prøve Matas Protective Repair Serum, det har en god effekt, bedre end hvad nogen olier har, og så koster det ikke alverden. 75 ml fås til 79,95 kr. med er lige nu på tilbud.

matas protective repair serum 3

Matas Dry Shampoo

Det skulle sådanset kun omhandle det nye hårserum. Men jeg bliver simpelthen også nød til kort at fortælle jer om deres tørshampoo. Jeg bruger nemlig rigtig meget af slagsen, og jeg har prøvet mange mange forskellige slags. Dog har jeg aldrig prøvet den fra Matas før. Men den er heller ikke faldet i særlig god jord hos mig. Som tørshampoo er den god. Der er godt med tryk på når den sprayer, og den virker som en tørshampoo nu engang skal. Den giver god tekstur og så efterlader den ikke hvide spor i håret. Det jeg ikke kan lide ved den, er dens duft. Den fylder nemlig rigtig meget i luften og gør den meget tyk og støvet. Jeg føler ikke at jeg kan trække vejret ordentligt, før luften igen er ren. Og så dufter den bare heller ikke særlig godt…

Har du prøvet de to hårprodukter?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Jeg bruger Matas egen tørshampoo næsten dagligt, og har ikke fundet en, som jeg synes er bedre. Jeg bruger den med parfume, eller i hvert fald ikke den hvor der står uden parfume. Den fungerer for mig og jeg synes ikke den fylder voldsomt i luften.
    Tak for tip om serum. Jeg mangler netop noget mod frizz i mit hår, som ikke fedter, da jeg har en tendens til fedtet hår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *