NYX Glitter Brillants hjælper nytårslooket godt på vej

nyx glitter brillants 1

Et er at det snart er jul, men lige efter jul kommer nytår, og hvis du vil have lidt inspiration til nytårslokket, så skal du læse videre. Jeg har nemlig for kastet mig ud i at prøve NYX Glitter Brillants. Jeg er typen der EEELSKER glimmer. Men når det kommer til glimmermakeup er jeg ikke så begejstret, det er flot ingen tvivl om det, men det er bare så ubehageligt når glimmeret havner inde i øjnene og så sviner det simpelthen sådan!

NYX Glitter Brillants har heldigvis været en positiv oplevelse. Sammen med NYX Glitter Primer fungerer det virkelig godt. Størstedelen af glimmeret sidder hvor det skal, det kan selvfølgelig ikke undgås, at noget af det drysser ned på kinderne under applikation. Derudover er jeg overrasket over at det ikke sviner mere at bruge end det gør. Jeg har haft en serviet liggende, hvor jeg dryssede glimmeret over på min makeupbørste, for så at duppe glimmeret på øjenlåget med børsten, da dette faldt mig nemmest.

nyx glitter brillants 2

Det har jeg brugt:
Sådan har jeg lavet looket:

Jeg ordende først mine bryn, med concealer og bryn gel. Jeg er blevet virkelig glad for at bruge Anastasia Beverly Hills tinted brow gel, den giver rigtig meget farve og produkt på mine bryn, som jeg ikke var så vild med i starten, men jeg er blevet rigtig glad for det.

Derefter brugte jeg farven Westsider fra Smashbox L.A. Cover Shot Eye Palette på øjenlåget og under øjet for at blendede den rigtig godt ud. Til at blende øjenskygge er Niré #318 altså virkelig godt. Jeg brugte farven Canyon Copper i øjenkrogen. Da øjenskyggen var blendet flot ud brugte jeg en sort eyeliner på den våde kant nederst og lagde en streg på øjnelåget.

Og så skal vi til det! Jeg brugte NYX Glitter Primer oven på min skygge, det kan man sagtens uden at ødelægge skyggen, men den er meget drøj i brug! Jeg dryssede Glitter Brillants ud på min makeupbørste og duppede på øjenlåget til jeg havde et tilfredsstillende look. Jeg brugte den blå (Teal) på hele øjenlåget og den i guld (Gold) i øjenkrogen med en let overgang til det blå og så trak jeg guldglimmeret lidt ned under øjet.

Til slut kom jeg godt med mascara på alle vipperne og satte et par vipper på, for ekstra længde og volumen. Et par vipper gør altså lige det ekstra! Hvis du ikke er så hjemvant med kunstige vipper, skal du prøve dig med Eylure vipperne, det er de nemmeste at arbejde med synes jeg selv.

nyx glitter brillants 3

Lav det til julelooket i stedet for

… Ved at anvende en rød mat skygge, i stedet for den mørkeblå Westsider jeg slev har brugt, og vælg en rød Glitter Brillants hvor jeg har den blå. Voila så har du det mest strålende julelook til juleaften eller til en festlig julefrokost.

nyx glitter brillants 4

Går du all in til nytår eller jul for den sagt skyld med et vildt glitterlook?

Julehilsner fra Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

 1. Glædelig 21.december 🙂
  Hvor er du smuk 🙂
  Flot lagt makeup med farveglimmer 🙂
  Jeg går all in nytårsaften med glimmer både til huden på hals og brystparti og skuldre (bare lidt drys hist pist) og så sølvglimmer på øjnene 🙂
  Jeg ønsker dig en dejlig weekend 🙂

  1. Hvor er du sød, tak!
   Fedt at du går all in, hvis ikke nytårsaften er den perfekte anledning til masser af glimmer, så ved jeg ikke hvornår er!
   Rigtig god weekend til dig også 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *