Nuxe Huile Prodigieuse Riche er en vidunderlig kropsolie til tør hud

Nuxe Huile Prodigieuse Riche

Jeg har kun meget begrænset erfaring med brandet Nuxe, men de produkter jeg har prøvet har været skønne. Og samme gælder for denne super lækre tørolie til kroppen. Nuxe Huile Prodigieuse Riche er den første nærende olie fra Nuxe, specifikt dedikeret til meget tør hud. Tøroliens komposition er desuden meget tæt på at ligne hudens egen sebum, og så kan den anvendes til både ansigt, hår og krop. Jeg har dog kun brugt den til kroppen.

Nuxe Huile Prodigieuse Riche indeholder 30 % mere Macademiaolie, end i den klassiske Huile Prodigieuse olie, og så er den spækket med Omega 9 og 7. Derudover indeholder den også vitamin E samt de 6 øvrige botaniske olier, som findes i Nuxes ikoniske tørolie. Blandt de 6 ikoniske olier finder man Tsubakiolie, som er yderst nærende på grund af dens fyldighed fra den essentielle fedtsyre, Omega 9, og phytosteroler. Tsubakiolie har anti-age egenskaber, som er påvist via collagensyntese, og så har den et unikt anti-oxidant beskyttelsessystem af naturlig mikrodispergeret vitamin C.

Nuxe Huile Prodigieuse Riche er en fryd for kroppen OG næsen

Aller første gang jeg brugte denne tørolie blev jeg tæt på lykkelig over dens duft. Duften er nemlig præcis som de solplejeprodukter fra Yves Rocher jeg skrev om i sommers, og som jeg ville ønske fandtes som parfume. Duften er behagelig, varm, sødlig, lækker og rund. Den skal selvfølgelig duftes af egen næse. Men om ikke andet så er det fantastisk, at jeg nu har et kropsplejeprodukt uden SPF, som er mere passende at pleje vinterhuden i.

Flasken er på 100 ml. Jeg synes umiddelbart at det så ud til at være en stor flaske med rigtig meget produkt i. Det forsvinder dog meget hurtigt, da flasken er flad, og så er 100 ml. faktisk ikke ret meget når det er til kroppen. Olien er ellers OK drøj i brug. Den er let og lækker at massere ud på kroppen. Den trænger ikke ind i huden lige med det samme, men det havde jeg nu heller ikke forventet, det er trods alt en olie. Men det dejlige er at huden ikke føles klistret. Den føles fugtet og glat, for ikke at nævne yderst velduftende. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale dig at prøve Nuxe Huile Prodigieuse Riche, om du har den her meget tør hud, eller om du bare vil pleje din hud lidt ekstra.

Dog vil jeg sige at også har olien sin mangel. For selvom den umiddelbare her-og-nu effekt er skøn, så oplever jeg ikke at den er vedvarende. Jeg påfører primært olien om aftenen, efter at jeg har været i bad. Og jeg oplever ikke at min hud morgenen efter er ekstra blød, fugtet eller velplejet. Det føles faktisk slet ikke som om jeg har haft nogen form for kropsplejeprodukt på… Det er virkelig ærgerligt, men jeg skal da ikke være bleg for at sige, at jeg allerede har tømt de 100 ml.

Kender du Nuxe, og har måske prøvet en af deres tørolier til kroppen?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

4 kommentarer

  1. Jeg har ikke prøvet Nuxe, men den lyder klart som at jeg bør 🙂
    Jeg bruger ellers olie i ansigt og hår, men ikke rigtig på kroppen.
    Aften hilsner til dig fra mig 🙂