Goodiebox juli 2021 // Happy Moments

Goodiebox juli 2021

Happiness. Hvad betyder det egentlig? Hvad gør dig lykkelig? Begrebet lykke er lige så individuelt som den person, der oplever følelsen. For mit vedkomme er lykke dyrebørn og her især hundehvalpe, jeg bliver simpelthen så lykkelig af at sidde med hundehvalpe. Vi har en kat, Baloo, og aftalen er at have ét dyr ad gangen, men det næste må og skal være en hund. Dog er Baloo kun 7 år, så det er et stykke ude i fremtiden. Alligevel har jeg en enkelt gang, uden min kæreste var klar over hvad vi skulle, taget ham med ud for at se på hvalpe, i håb om at han kunne skifte mening. Svaret var stadig nej, men jeg fik en dejlig oplevelse ud af det. Lykke er for mig også en skyfri mørk og klar stjernehimmel. Jeg kan simpelthen drømme mig langt væk i stjernerne.

Hvad er lykke for dig?

Om ikke andet, så kommer de næste par måneder til at handle om Goodiebox´ nye koncept Happy Moments, hvor de udforsker de mange måder at være lykkelige på, samt de forskellige former lykke kan antage.

Goodiebox juli 2021 indeholder:

Citaté London: Everyday Vacay Coconut Lip Oil (full size). Lipgloos-ish læber uden at det klistrer? Ja tak. Denne lip oil fugter og beroliger læberne med en formel baseret på en unik blanding af nærende kokos-, jojoba- og avocadooile. Resultatet er flotte blanke, bløde og glatte læber, men en sød duft af kokos.

De_Cure: Vitamin D Barrier Drops. Dette serum indeholder en stor mængde D vitamin, som er med til at styrke hudens naturlige barriere og modstandsdygtighed, samt beskytter huden mod miljømæssige aggressorer og stressede forhold. Det er et utrolig let og hurtigt absorberende serum, dets duft er ikke lige min favorit, men duften forsvinder hurtigt igen.

Evoluderm: Detox Body Jelly – Pluie De Coco (full size). En kølende gel, der virker opfriskende og har samme komfort som en fugtighedscreme. Detox Body Jelly indeholder en duo af kokosvand og grøn te der fugter og udfylder. Gelen har en intens men behagelig dejlig duft, den er meget drøj i brug, nærmest vandet når den begynder at blive masseret ud på kroppen, men derved trænger den også lynhurtigt ind i huden, og efterlader ingen fedtet eller klistret sport på huden. Jeg kan faktisk slet ikke mærke på huden at jeg har cremet mig ind, udover at det føles køligt.

Miqura: Decollete Mask (full size). Decollete = huden over brystet. Denne sheetmaske er til netop dette område. Masken er en cremebaseret tre-lagsmaske fyldt med berigende næringsstoffer som camelliaolie, sheasmør, hyaluronsyre og forskellige planteekstrakter, der trænger dybt og nænsomt ind i huden.

Nails Inc.: Looking Super Juicy Nail Polish (full size). Farven er super flot og passer perfekt til sommermånederne, hvor der gerne må være lidt knald på farverne. Jeg synes at farver som denne fremmer ens solbrune kulør. Nails Inc. lakkerne indeholder C vitamin og andre vigtige olier, som den sikrer sunde negle.

ShaveSafe: Woman Shaving Gel (full size). En barbergel er vigtig for et pænt resultat, da et barberblad lettere kan køre hen over huden. Denne gel forhindrer samtidig knopper, indgroede hår og kløe på kroppen. Jeg barberer mig dog ikke, jeg bruger min epilator. Det fungerer bare bedre for mig. Ja det gør mere ondt, men resultatet holder længere, desuden vokser mine mørke hår så hurtigt at dagen efter at have barberet ben, stikker de og det kan ses… Derudover har min hud altid reagere meget på barbering. Jeg har simpelthen kløet min hud til blods, så jeg holder mig bare til min epilering.

EKSTRA GAVE: Jorgobé: Niacinamide Peel Off Mask (full size). Jeg har prøvet den originale Peel Off Black Mask fra Jorgobé, uden nogen succes, det gjorde bare ondt. Denne er ny og jeg turer godt kaste mig ud i et forsøg. Jeg prøvede den første gang på næsen. Masken er slet ikke som den originale Peel Off Black Mask. Denne er meget tynd og kan godt rande, hvor der kommer for meget på. samtidig skal der et rimeligt lag på, før den kan pilles ordentligt af. Masken prikker lidt på huden, grundet niacinamid, så det er meget normalt. Den er nem og smertefri at trække af, dog oplever jeg ikke, at den har en udtrækkende effekt på hudorme.

Selve boksende, deres design, som er sendt ud i juli måned, er nogen vi har set før. De har nemlig genbrugt, eller brugt resterne af overskydende bokse fra tidligere. Det boksedesign, som jeg har modtaget, fik jeg tilbage i januar 2020.

Juli måneds Goodiebox indeholder seks produkter (+ en ekstra Happy Moments gave i form af full size Jorgobé Niacinamide Peel Off Mask), hvoraf fem af dem er full size, og har en samlet værdi af ca. 675 kr. (+ 199,95 kr. for masken). Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du nå at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad var der i din boks? Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg