Lidt om duftfri neglelakfjerner og effektivitet af samme

duftfri neglelakfjerner

Det er ingen hemmelighed, at jeg har virkelig mange neglelakker, og i den forbindelse også swatcher rigtig mange lakker. Og når jeg gør det, skal de selvfølgelig også fjernes igen med neglelakfjerner, hvilket jeg også bruger rigtig meget af. Jeg har derfor også prøvet mange forskellige. Der er især én, som jeg har haft rigtig dårlig oplevelse med, og den var fra Matas Striber… Den udtørrede simpelthen mine negle med øjeblikkelig og synlig effekt. Så den vil jeg virkelig ikke anbefale jer at købe.

Depend duftfri neglelakfjerner

Til gengæld så har mit sidste køb af Depend duftfri neglelakfjerner været en succes. Jeg måtte smide min tidligere DIP-IN neglelakfjerner fra Depend ud. Jeg har haft den siden maj 2016, og har brugt den rigtig meget. Det fortæller også lidt om holdbarheden på sådan en DIP-IN. Men om ikke andet, så kunne jeg mærke at den var begyndt at blive lidt ulækker af neglelakrester nede i svampen. Så jeg smed den ud og gik i Matas * for at købe en ny DIP-IN. Dér så jeg at de havde en duftfri udgave. ”Ja right… Som om… En neglelakfjerner lugter altid hovedpineagtig ulækkert”, men den er god nok.

Da jeg kom hjem og skulle fjerne lak fra mine negle, skulle den såkaldte “duftfrie neglelakfjerner” selvfølgelig testes, og jeg sniffede forsigtigt til bøtten. Den duft/luft der er tilstede er minimal. Jeg er meget imponeret. De to duftfrie neglelakfjernere; DIP-IN og den almindelige udgave, er næsten lige så effektive som almindelige neglelakfjernere. Dog synes jeg at der skal en smule mere arbejde til, end ved almindelige neglelakfjernere.

De indeholder ikke acetone, som kan virke udtørrende for neglene, gøre dem porøse og beskadige den naturlige negleoverflade. De indeholder heller ikke olie, farve eller parfume, der kan forårsage misfarvning af neglene. Især at de ikke indeholder olie kom bag på mig. De områder der har været i kontakt med neglelakfjernerne bliver nemlig helt fedtet, som var de smurt ind i olie. Der står på bagsiden af dem begge to, at hænderne skal vaskes efter brug, og det kan jeg sådan set godt forstår. Det er faktisk det eneste jeg oplever adskiller disse to duftfrie neglelakfjernere fra andre slags.

Hvilken neglelakfjerner bruger du?

Knus Charlotte

Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *