Lookfantastic julekalender 2019

Niks stadig ingen computer… Jeg har igen måtte låne min kærestes, og så har jeg klargjort de næste par blogindlæg, så I har lidt at læse herinde! Dog er dette og de to næste indlæg, nogen der egentlig hørte december måned til, men jeg håber at I vil læse med alligevel!

lookfantastic julekalender 2019 1

Igennem december måned har jeg været meget spændt på, at skulle åbne en ny låge af lookfantastic julekalender 2019 i hele 25 dage – det gode ved engelske julekalendere. Jeg havde nemlig den allerførste julekalender, som de lavede tilbage i 2015. Og den var simpelthen en kæmpe skuffelse og levede slet ikke op til mine forventninger. Jeg har heller ikke haft deres julekalender siden, men opdagede at de allerede havde oppet sig til året efter, og nu fire år efter har vi en virkelig god beautyjulekalender! Og så gør det bestemt ikke noget at der er en låge nr. 25. ♥

Indholdet af lookfantastic julekalender 2019

Låge nr. 1: Morphe 9A Palette (full size). En smuk øjenskyggepalette, med indhold af ni neutrale, varme og lidt mørke skygger, der gør det godt til et varmt smokey eyes look. Der er skygger med både matte og shimmer finish.

lookfantastic julekalender 2019 2

Låge nr. 2: Living Proof Perfect Day (PhD) 5-in-4 Styling Treatment. Et stylingsprodukt, der beskytter håret mod varme op til 230 ᵒC. Det tilfører håret volumen, styrke, glans og gør det mere glat.

Låge nr. 3: Caudalie Vinopure Clear Skin Purifying Toner. En toner der er godt til kombineret hud, da den blandt andet indeholder salicylsyre (BHA), der kan gennemtrænge ophobede materiale og opløse tilstoppede pore. Jeg oplever den dejlig opfriskende.

Låge nr. 4: Luxie 121 & 141 (full size). Bag låge nummer fire gemte sig hele to makeupbørster fra Luxie. Begge børster er til at kreere smukke øjenmakeup looks.

lookfantastic julekalender 2019 3

Låge nr. 5: Elemis Pro-Collagen Marine Cream (full size). Denne ansigtscreme er en anti-age creme, som skulle reducere fine linjer og øge fugtniveauet i huden. Rynkedybden skulle reduceres med op til 78% og så skulle den give synlige resultater indenfor 15 dage. Desuden så har cremen en SPF 30 og PA+++. Dog tror jeg at mine 24 år er for unge til cremen, men jeg har alligevel haft god glæde af den, for det er en lækker ansigtscreme. Den er lidt parfumeret, duften minder om The Body Shops Vitamin E Aqua Boost Sorbet som er udgået.

Låge nr. 6: Illamasqua Nude Collection Lip Liner – Raw (full size). En smuk nude lipe liner, der matcher mine egne læber rigtig fint.

Låge nr. 7: Rituals The Ritual of Ayurveda Dry Oil. Denne serie er virkelig god, du kan læse om flere produkter fra serien HER, jeg har ikke prøvet tørolien før, men den er lækker, dog har jeg ikke haft så god succes med at anvende den i håret, som man også skulle kunne.

Låge nr. 8: Philip Kingsley Elasticizer. Dette er en kult hårkur for blødere hår.

Låge nr. 9: Oskia Renaissance Cleansing Gel. Bag denne låg lå der en ansigtsrens, som jeg tidligere har fået med en af mine LookFantastic beautybokse. Det er en skøn og mild rens så det er et dejligt gensyn.

Låge nr. 10: First Aid Beauty Facial Radiance Pads. Dette er et spændende produkt. Det er en krukke, som indeholder 28 vatrondeller vædet i toner der virker eksfolierende. Huden vil fremstå mere klar og synligheden af pore, rynker og fine linjer vil blive reduceret. De indeholder mælke- og glycolsyrer. Grå myrobalan vil tone huden, og citronskal vil give den glød.

Låge nr. 11: Avant Skincare Moisture Surge Overnight Treatment. En anti-age ansigtsmaske der skal sidde natten.

Låge nr. 12: Prai Throat & Décolletage Crème. I december måneds LF beautybox fik jeg mit første produkt nogensinde fra Prai, jeg havde aldrig hørt om det, og her er endnu et. En anti-age creme til hals og brystkasse. Umiddelbart er det lækre cremer, dog tror jeg at jeg er for ung til dem. Jeg er alligevel overrasket over at cremerne fra Prai ikke er dyre end de er.

Låge nr. 13: Lord & Berry #221 Travel Black. Bag låge nr. 13 gemte der sig en lækker eyeliner fra lækre Lord & Berry. Den er sort, cremet og pigmenteret.

Låge nr. 14: Mellow Cosmetocs Liquid Lip Paint (full size). Dette er en lækker flydende læbestift. Den er godt pigmenteret, sætter sig flot og giver et mat finish, uden at læberne ser tørre ud.

Låge nr. 15: Rodial Dragon’s Blood Lip Mask (full size). Jeg har prøvet denne læbemaske før og den var jeg ikke vild i varmen over. Dragon’s Blood er ellers en fantastisk hudplejeserie.

Låge nr. 16: Molton Brown Fiery Pink Pebber Bath & Shower Gel (full size). Mmmmh den dufter dejligt og luksuriøst.

Låge nr. 17: Emma Hardie Moisture Boost Vit + C Cream. Også denne ansigtscreme er rettet mod den mere modne hud. Jeg har foræret den til min mor, som har lidt pigmentpletter cremen forhåbentligt kan afhjælpe lidt.

Låge nr. 18: Neal’s Yard Remedies Wild Rose Hand Cream (full size). Håndcremen er ikke lige fadet i min smag, jeg bryder mig simpelthen ikke om dens duft.

Låge nr. 19: Bioeffect EGF Serum. Dette serum er jeg blevet virkelig glad for. Jeg synes det er så lækkert! Det er et meget vandigt og så alligevel et fedt serum og jeg kan se på min hud at den kan lide det. Jeg har længe gerne ville prøve nogle af Bioeffects produkter, men jeg har endnu ikke nået det, så deres EGF Serum er et godt førstehåndsindtryk.

lookfantastic julekalender 2019 4

Låge nr. 20: EYEKO Lash Alert Mascara. Jeg har prøvet flere af EYEKO’s produkter og de synes aldrig rigtig at skuffe mig. Også denne mascara er jeg vil med, den gør det godt på min vipper, den skulle bare have været i full size!

Låge nr. 21: Delilah Cosmetics Eye Brow Pencil (full size). Delilah er et dyrere makeupbrand, som jeg tidligere har testet en del fra, læs med HER, HER og HER. Dette brynprodukt er dog ikke et jeg har testet før, men det er et udmærket brynprodukt!

Låge nr. 22: Bubblet Limoted Edition Bath Bomb (full size). Hvem som bare havde et badekar! Men jeg tænker at størrelsesmæssigt, kan de her også fungere fint i et fodbad.

Låge nr. 23: Filorga Meso-Mask. Endnu et af favoritbrandsne er repræsenteret. Meso-Mask har jeg ikke tidligere prøvet, det er en anti-age og fugtgivende maske og den er dejlig behagelig at bruge.

Låge nr. 24: Sleek Makeup Highlighting Palette – Solstice (full size). Det her er så fin en palette og den laver så smukt et highlight af ansigtets højdepunkter.

lookfantastic julekalender 2019 5

Låge nr. 25: Omorovicza Queen of Hungary Mist Limited Edition(full size). Denne ansigtsmist er ekstremt mild I dens spray, eller skulle jeg måske sige forstøver. Jeg kan sprøjte mange gange i ansigtet uden egentlig at bemærke at blive fugtig i ansigtet. Misten har en skøn duft og en fin gave bag den sidste låge. Dog ikke højdepunktet for mit vedkomme.

lookfantastic julekalender 2019 6

Jeg må indrømme at jeg er meget positiv over 2019’s julekalder, det har de gjort godt! Jeg har glædet mig til hver morgen at skulle åben en ny låge, for at se hvad den gemte på. Den har gemt på er flere full size produkter end jeg havde forventet og mange spænde og lækre sager. Dog gjorde kalenderens, ellers smukke skuffedesign, det let at smugkigge, hvilket jeg også kom til i et par af skufferne, da den landede hos mig. UPS…

Hvilke beautyjulekalender(e) har du haft i december?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget julekalenderen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *