Er du vild med chokolade, vil du elske Radiant Glow Mask fra Evolve

evolve radiant glow mask 1

Evolve er meget hurtigt blevet til et af mine favoritbrands. Produkterne fra Evolve Beauty er håndlavet og så naturlige og økologiske som muligt. Produkterne er veganske, og selvfølgelige ikke testet på dyr. Desuden er de super effektive, og hvad jeg har oplevet, også yderst velduftende. De har produkter til både ansigt, krop og hår. Det vil sige, at der er lidt til det hele.

Jeg har blandt andet prøvet deres Hyaluronic Serum 200, som jeg modtog gennem Goodiebox. Det var også det første Evolve produkt som jeg prøvede, og det skuffede bestemt ikke. Du kan læse min anmeldelse af serummet HER. Hyaluronic Serum 200 har være nomineret til flere beauty awards og så har det vundet Natural Health International Beauty Awards 2017. Men nok om serummet, det var jo slet ikke det, som det i dag skulle handle om.

I dag vil jeg fortælle lidt om to masker fra Evolve som jeg har testet. Begge masker lever op til mine forventninger om lækker og effektiv hudpleje. For ikke at snakke om bestemt én virkelig lækker duft; chokolade.

evolve radiant glow mask 2

Evolve Radiant Glow Mask: 100 % naturlig og 86,21 % økologisk

Radiant Glow Masken er endnu et prisbelønnet produkt fra Evolve. Masken har nemlig vundet to priser; Beauty Shortlist Awards 2018 og Natural Health International Beauty Awards 2017. Og det er med god grund!

Masken er simpelthen så lækker. Det er en righoldig maske blandet med råt kakaopulver, ler og kokosnødgranulater. Det er til start en blød og tyk eksfolierende maske, som indeholder naturlige sukkerekstrakter, der efterfølgende ved kontakt med varmt vand, omdannes til en mælkelignende tynd lotion. Masken er svær at fordele ud i ansigtet. Det er praktisk talt umuligt at gøre det med en pensel. Når den påføres ansigtet er der ikke rigtig noget eksfolierende over masken, det kommer først når den skal af igen. Her er fidusen at man ikke bare stikker hovedet under vandet og skyller masken af. Man skal derimod fugte hænderne og massere masken i ansigtet. Og her har vi den eksfolierende del, og den gør det altså virkelig godt! Imens sker denne her transformation. Med det samme at masken kommer i kontakt med det varme vand, forvandles den faktisk til hvid mælk. Det er meget sjovt at se. Jeg ved ikke helt hvad det er der sker.

Masken har den her vidunderlige duft af chokolade. Og vi taler om en lækker chokoladesmørepålæg duft. Den dufter af noget jeg rigtig godt kunne tænke mig på et stykke franskbrød. I og med at den er 100 % naturlig, tænker jeg faktisk ikke at der ville være noget galt i at spise den? Men i forhold til prisen, må man nok holde sig til det der er i et glas Nutella. “Nøjes” man med at bruge den som ansigtsmaske i 5 minutter, efterlades huden glat, fugtet og beroliget. Min hud bliver lidt rød lige efter masken er fjernet, men den skrubber altså også godt igennem. Rødmen aftager hurtigt igen.

Et lille minus ved masken er at den griser lidt. Jeg plejer at bruge en maske før jeg går i bad, da jeg synes det er nemmere på den måde. Men det sorte grums samler sig ved risten.

Evolve Miracle Mask: 99,40 % naturlig og 55 % økologisk

Miracle Masken er en helt anden form for maske. Vi har stadig at gøre med en eksfolierende maske, men uden nogen former for skrubbende granulater. Med sit indhold af maca, AHA og effektive plantekollagener virker Miracle Masken både eksfolierne, opstrammende og giver huden en ny udstråling. Masken fjerner døde hudceller og øger dannelsen af nye. Miracle Masken har ikke lige så lækker en duft som Radian Glow Masken. Denne her har en lidt mere syrlig, skrap og naturlig duft, der i bund og grund minder mig om ingefær. Duften virker dog ikke særlig kraftig når den påføres ansigtet.

En eksfolierende maske med AHA er til dig som synes af en almindelig skrubbemaske er for hård ved huden, men stadig ønsker effekten; glat hud hvor mange ujævnheder er udlignede.

Det er en fast om end tynd gel maske, som skal sidde på huden i 5 minutter. Nogen AHA masker kan godt være skrappe for huden og give en prikkende fornemmelse, men jeg kan intet mærke når jeg har masken på. Og så er de små 5 minutter, 5 meget effektive minutter alligevel. Min hud er efterfølgende dejlig glat og de fleste ujævnheder er ryddet af vejen.

evolve radiant glow mask 2

Kender du Evolve? Hvilke af deres produkter bruger du?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *