Endnu en lækkerhed fra Marc Jacobs

marc jacobs pear 1

Min nyeste parfume er fra altid lækre Marc Jacobs. Det er den gyldne Pear duft som jeg har købt. Duften havde længe stået på min ønskeliste og da NiceHair så havde 30 % rabat på alle duft (og 5 % ekstra rabat med min kode HVERDAGSBLUSH5 som gælder ved alle køb) kunne jeg ikke lade værd med at klikke den hjem. Og jeg har ikke fortrudt det ét sekund. Faktisk så har jeg brugt den dagligt siden den kom ind ad døren.

Marc Jacobs Pear Eau de Toilette

Marc Jacobs Pear EDT er en lækker og syrlig-sød frugtig parfume, der får mundvandet til at løbe i vand, når den friske duft af pære og citrus rammer sanserne. I starten er det første du fornemmer, en diskret duft af pære, citron og lime. Hvorefter de lidt mere unikke noter som gin, musk, teaktræ og enebær udvikler sig og giver en berusende duft du ikke kan få nok af. Til sidst kommer blomsten freesiaen og det varme rav til rette, og samler hele duften så den bliver harmonisk men stadig interessant.

Duften er lynhurtigt blevet en favorit – men det er alle de af Marc Jacobs dufte som jeg ejer. Jeg elsker de dufte han laver, også selvom det er små nuancer der skiller dem ad i f.eks hans forskellige Daisy dufte. Har I forresten set, at der lige er kommet en ny Daisy duft? Den hedder Daisy Love Eau So Sweet, og den er bare så fin. I hvert fald så er Pear en fryd for næsen, med sin milde og saftige duft. Og med sin smukke varme falkon pynter den også rigtig flot. Læg også mærke til falkonens design. Har du langt mærke til, hvor meget den udskiller sig far resten af Marc Jacobs dufte?

marc jacobs pear 2

Er du lige så stor en Marc Jacobs fan som jeg er? Hvad lyder din samling på?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *