En lille opdatering herfra

Hej derude, hvis der stadig skulle komme en sjæl forbi i ny og næ. Jeg vil blot lige komme med en lille opdatering. Noget jeg nok skulle have gjort for lang tid siden. Jeg er ikke aktiv herinde mere, ej heller på min Instagram og det er de små fødder på billeder skyld i. I marts måned fødte jeg vores søn. Den dejligste dreng i verden.

Dermed er min tid bare prioriterede anderledes og jeg har simpelthen ikke tiden til at sidde foran computeren og lave indhold til bloggen mere. Eller i hvert fald ikke lige nu. Måske jeg vender tilbage på et senere tidspunkt, måske ikke. Jeg ved det ærligtalt ikke lige nu.

I hvert fald skal der lyde et stort tak til jer som har fuldt med i min rejse igennem beautyverdenen, og som har gidet at læse med, det har betydet meget for mig, at jeg ikke bare har skrevet anmeldelser til tomrummet. TAK for det!

Dernæst også et stort tak til alle mine samarbejdspartnere der har gjort min rejse meget sjovere, lærerig og spændende.

Og så vil jeg bare ønske jer alle et rigtig godt nyt år.

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg