Når ingredienser fra ansigtspleje møder kropspleje

ecooking bodylotion 1

Ecooking har lavet en meget spændende nyhed, hvor de bruger de gode ingredienser, som vi kender fra ansigtsplejen til et kropsplejeprodukt. Nyheden er en bodylotion der både virker fugtgivende, udglattende og opstrammende. Med lanceringen af den nye Ecooking bodylotion føres filosofien og ingredienserne, fra målrettet ansigtspleje videre ned til kroppen, så også den får effektiv pleje med resultater der kan ses. Denne bodylotion giver fugt og pleje til alle der anvender den. Men den er særligt egent til dig, der ønsker elasticiteten og gløden tilbage og samtidig vil bekæmpe appelsinhud og den slaphed, som kommer med alderen. Bodylotionen er dog alligevel velegnet til alle hudtyper i alle aldre.

ecooking bodylotion 2

Den nye Ecooking bodylotion indeholder en lang række af lækre ingredienser som:
  • Naturlig olivenolie
  • Økologisk shea butter
  • Naturlig jojobaolie
  • Økologisk arganolie
  • Økologisk glycerin
  • Naturlig aleo vera
  • Økologisk agurkevand
  • Naturlig E-vitamin
  • Naturlig solsikkeolie
  • Naturlig parfume i form af essentielle olier

Men to af de ingredienser, som er rigtig spændende i bodylotionen er hyalurosyre og niacinamid, som jeg ellers kender fra ansigtsplejeprodukter. Hyaluronsyre, også kaldet HA, fugter huden og arbejder i de nedre hudlag. Det er også derigennem, at den giver huden et boost af hyalurosyre og kollagen, som vi ellers mister med alderen. Ved at gennemfugte huden udfyldes fine linjer og rynker også, så huden syner mere fast og ungdommelig. Niacinamid, også kendt som B3-vitamin, hjælper huden med at reducere fine liner og tilrette hudens struktur. Det høje indhold af niacinamid på 5 %, er et effektivt middel mod bl.a. appelsinhud og pigmentpletter, og samtidig bliver huden glattere og får en lækker glød.

ecooking bodylotion 3

Og den er fantastisk lækker

Først og fremmest, så har bodylotionen den mest fantastiske duft af forår på flaske. Duften er naturlig og ikke mindst fuld af blomstret noter fra jasmin, grape og appelsinblomst. Jeg er vild med den! Dog er duften også ret kraftig, det er ikke noget jeg har noget imod, men jeg tænker at nogen godt kan synes at den er for meget. Dernæst så er det bare en lækker bodylotion, som udelukkende har overrasket mig positivt, i forhold til mine måske knap så høje forventninger til den. Bodylotionen har en skøn gel-konsistensen, den er let og den trænger hurtigt ind i huden, for at efterlade den fugtet uden at virke fedtet. Jeg er meget imponeret af den og vil anbefale jer alle til at prøve den og dufte til den.

Ecookings nye bodylotion forhandles eksklusivt i Matas Natur frem til uge 15 (nu) hvor den vil være at finde i alle Matas butikker *.

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *