OGX Marula Oil er et godt match til mit hår

ogx marula oil

Jeg har kun testet én OGX hårplejeserie, blandt de mange forskellige; den lilla Biotin & Collagen shampoo og balsam som du kan læse om HER. Men om ikke andet så var Biotin & Collagen serien ikke den store succes for mit hår og jeg. Derfor håbede jeg også at OGX marula oil serien ville gøre det bedre. Og det må jeg sige at den gjorde! Det er så lang tid siden, at jeg har testet en shampoo og balsam, som fungerede rigtig godt i mit hår. Jeg synes heller ikke at jeg kan sige til jer, at I skal gå ud og købe denne serie, eller at I skal holde jer fra den anden, for det er så vanvittigt individuelt hvad der fungere for ens eget hår og forventninger til produkt. Men Marula Oil har helt klart fungeret for mig.

OGX Marula Oil var en succes

Denne shampoo og balsam indeholder en eksotisk blanding af marulaolie presset fra frøet af den saftige marulafrugt. Blandingen skulle hjælpe med at glatte og fugte hårspidserne for et silkeblødt resultat. Marulaolie er en letvægtsolie, som let absorberes af håret, uden at efterlade det med en fedtet følelse.

Shampooen er en smuk perlemorgylden masse der ligner honning, og så skummer den tilpas meget op. Balsammen matcher shampooen, dog knap så prangende. Jeg synes det var rigtig sjovt første gang jeg brugte den, for mest af alt så mindede balsammens farve og konsistens om flydende margarine. Men duften sagde mig at det bestemt ikke var margarine! Duften er klassisk og cremet. Jeg tænker lidt ”fin dame”.

De sidste 2-3 shampoo og balsam sæt jeg har testet, har efterladt mit hår meget uglet og filtreret og ikke rigtig til at rede ud, trods brug af balsam. Jeg var faktisk begyndt at tænke på om det var mig, der ubevidst havde ændret min måde at vaske mit hår på, hvor mit hår skulle blive mere filtret. Men da jeg første gang havde brugt Marula Oil duoen gled min hårbørste lige igennem håret. Det var altså ikke min hårvaskningsteknik der havde forandret sig.

Foruden at mit hår nu er til at rede ud igen, så efterlader de her to produkter mit hår med en utrolig let og dejlig følelse, når det er tørt. Så jeg vil sige at jeg er meget godt tilfreds med Marula Oil serien. Den gør det godt for mit hår!

Har du prøvet nogen af OGXs hårplejeserier?

Knus C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *