Jeg har testet James Read Illuminating Tan Mist . . .

James Read Illuminating Tan Mist 1

Jeg har tidligere testet en Tan Mist til ansigtet fra James Read med god succes. James Read overraskede mig positivt, og gav mig lyst til at teste mere fra brandet. Min tidligere oplevelse med James Read Tan Mist var, at den var super nem at anvende, og jeg har altså ikke særlig store erfaringer med selvbrunere, så det siger ikke så lidt! I hvert fald så var jeg spændt på at testet Gradual Tan H2O Illuminating Tan Mist, i håb om en pæn og let gylden nuance.

Lidt om James Read Illuminating Tan Mist

Gradual Tan H2O Illuminating Tan Mist er en hurtigtvirkende og hurtigtørrende fyldende selvbruner på spray, som over 3-5 timer skulle give en ”naturlig” farve ”uden” striber, HAHAHA… Farven kan bygges op af flere omgange for en mere intens farve. Farven skulle desuden holde i op til 5 dage, og så kan den bruges til både krop og ansigt. Jeg vil dog fortrække at bruge den til kroppen, ikke at jeg nogensinde skal bruge den igen, men hvis jeg skulle, da den indeholder en hulens masse gylden shimmer, som i øvrigt godt kan sætte sig lidt på tøjet.

Min oplevelse med Illuminating Tan Mist til kroppen var virkelig skuffende og resultatet et mareridt

For det første er den ikke særlig nem at fordele jævnt over det hele. Den skal sprayes på huden, men hvor har jeg ramt? Hvor mangler jeg at ramme? Nogen steder sprayer den jævnt, andre steder perler den. Jeg synes at jeg holdte den i en passende afstand så det burde have lagt sig nogenlunde jævnt, men det har jeg bestemt ikke gjort alligevel. Og der står nemlig ikke noget om at man skal bruge en handske til at jævne det ud med. Til gengæld synes jeg, at den tørre hurtigt, hvilket er positivt. Men hvor er jeg glad for at jeg kun testede sprayen på benene!

For det andet så lugter den intet mindre end forfærdeligt! Den stinker simpelthen som havde jeg tisset i bukserne, og stadig gik rundt i samme bukser efter en uge… Er resultatet alt det værd? Bedøm selv:

James Read Illuminating Tan Mist 2

Billederne er taget ca. 24 timer efter applikation

I forhold til de 5 dages holdbarhed, så er den desværre rigtig god. Jeg har virkelig skrubbet min hud for at komme af med det her forfærdelige udseende, som mine ben fik. Jeg klæder trods alt om på mit arbejde sammen med mine kollegaer. Selv efter en hel uge, kan jeg stadig se striber på mine ben, heldigvis ikke nær så koncentreret, så jeg tænker at HVIS det havde været et jævnt og ensfarvede resultat ville det være væk efter en lille uges tid.

SÅ min Illuminating Tan Mist fra James Read er hermed kasseret… Fra samme brand har jeg også Sleep Mask Tan Face, som jeg endnu ikke har prøvet. Og det bliver først engang jeg har lang weekend, så det eventuelt kan nå at forsvinde igen, at den skal testes.

Bruger du selvbruner?

Knus Charlotte

Relaterede indlæg