Er det til læberne eller øjnene??

e.l.f beautyfully bare smooth matte eyeshadow 1

Da jeg først så det her produkt lignede det umiddelbart et læbeprodukt af den flydende slags. Og farven var også, efter min mening, den perfekte naturlige farve til læberne. Sagen var så bare at produktet stod sammen med produkterne til øjnene, og det viste sig selvfølgelig også at være til samme område som naboprodukterne. Det skal lige siges, at der ikke var emballage på i udstillingen som kunne indikere lige præcis hvad det var for et produkt. Så dette aflange, rosafarvede produkt der ligner en flydende læbestift, er faktisk til øjnene. Jeg var meget skepsis omkring den her øjenskygge, jeg synes at farven var forkert til øjnene, og så lignede det bare alt for meget en flydende læbestift.

Til øjnene? Det kan da ikke passe…?

e.l.f beautyfully bare smooth matte eyeshadow 2

Produktet hedder Beautyfully Bare Smooth Matte Eyeshadow i farven Blushing Rose, og er fra brandet E.L.F. Cosmetics. Jeg må tilstå at produktet og dens farve har overraskede mig til det positive og er faktisk blevet til en favorit herhjemme. Desuden har den også overrasket meget positivt, i forhold til min knap så gode oplevelse med en af øjenskygge paletterne fra samme brand.

Applikatoren ligner også dem vi ser hos læbeprodukter, og øjenskyggen har samme tykkelse og farvemætning som en matte lip cream f.eks. har. Men konsistensen er en del lettere, og så kan den meget let blendes ud med en finger, så farven fades og faktisk bliver en meget fin, sart, let og naturlig øjenskygge med et mat finish. Skyggen er perfekt til alle anledninger, og især til den lette og naturlige hverdagsmakeup. Desuden så er den super nem at arbejde med og den er billig, så hvad mere kan man ønske?

Se herunder hvor meget den kan fades ud. Den kan faktisk fades så meget at den ikke kan ses.

e.l.f beautyfully bare smooth matte eyeshadow 3

Kender du E.L.F. Cosmetics? Og har du nogensinde været i tvivl om et produkt var af den ene eller anden slags?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

 1. Synes ELF laver så mange vildt gode produkter – og også vildt mange dårlige. Men priserne er jo fantastiske!

  Prøv deres øjenskygge palette “Mad for Matte” den er god!

  /sisselsolsort.dk

  1. Lige præcis! De er billige og der er produkter der er vildt gode og så er der nogen som bare ikke fungere særlig godt.
   Tak for tippet!
   God aften til dig <3

 2. Pingback: Makeup på budget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *