Goodiebox marts 2018 // Goodieboxprisen 2018

Goodiebox marts 2018 1

Først og fremmest, se lige på det smukke smukke boksdesign! Hvor ser det bare godt ud altså!

Marts måned Goodibox er den boks jeg altid glæder mig mest til i løbet af året. Det er nemlig tid til årets Danish Beauty Award 2018, og traditions tro er marts måned boksen dedikeret til det formål, at uddele Goodieboxprisen. Goodieboxprisen er Goodieboxs egen pris ved arrangementet. Vinderen vælges af Goodieboxs medlemmer blandt produkterne som er repræsenteret i marts måneds boks; Goodieboxprisen 2018. En anden ting jeg elsker ved Goodieboxprisen-boksen er, at den indeholder flere full size produkter end de normale Goodieboxe, hvilket jo er super lækkert.

Goodiebox marts 2018 indeholder:

Goodiebox marts 2018 2

Carven: Le Parfume. Denne parfume er meget klassisk, voksen, feminin og sofistikeret. Lige når den påføres synes jeg den er velkendt og normal, uden noget specielt over sig. Men når den har siddet på huden et øjeblik synes jeg at duften ændre karakter til det bedre. Duften bliver blødere og lidt mere frugtig bag noterne af blomster.

Comme Deux: Serum Booster #YellowDrops (full size). Comme Deux er Goodiebox eget nye brand. I denne måned har de udsendt enten #YellewDrops som jeg har modtaget, eller #PinkDrops. Det er en serumbooster som både kan bruges alene på huden som en serum, eller mikses direkte i et produkt; f.eks. en creme, olie, foundation eller ansigtsmaske. #YellowDrops renser og giver glød. Serummet er duftneutral og dejlig let på huden, og så trænger den helt ind i huden med det samme.

JorgObé: Hand Cream (full size). Håndcremen er nyeste skud fra JorgObé. Jeg har ellers testet og skrevet ”alle” de 3 andre produkter; du kan læse om black masken HER samt ansigtscremen og scrubmasken HER. Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke havde de helt store forventninger til håndcremen. JorgObé er et ok brand, men ikke et favorit brand hos mig. Men håndcremen har faktisk overraskende mig meget positivt. Den er lækker cremet på huden og trænger hurtigt ind. Hænderne efterlades bløde, fugtet og plejet. Som udgangspunkt få hudoverfladen en lidt mat overflade, men jeg kan også sagtens mærke fugten – lidt som at havde en smugle svedige håndflader.

Rodial: Dragon’s Blood XXL Lip Plumper (full size). Jeg er vild med Rodial. Det er et dyrt brand, men jeg synes også at pengene er givet godt ud, jeg har i hvert fald været super glad for de Rodial produkter jeg tidligere har brugt. Det er bestemt et af mine favorit brands. Du kan læse om stemcell super-food serien HER og dragons blood sculpting gel HER. Jeg var derfor også begejstret over at der lå et Rodial produkt i månedens Goodiebox. Jeg har tidligere prøvet et lignende produkt, dog uden succes, jeg synes det var meget ubehageligt. Rodials XXL lip plumper indeholder blandt andet chili, som er den ingrediens der skulle give mere fyldige læber. Det gør så også at der kommer en lettere ubehagelig, stikkende og prikkende fornemmelse på læberne, som først aftager efter et stykke tid. Havde det bare været en lip balm havde jeg været solgt; den dufter skønt, den er pæn på læberne og den klistre ikke – men jeg er ikke fan af fornemmelsen på læberne. Desuden synes jeg ikke at mine læber bliver fyldigere når jeg bruger den.

Zenz: No. 3 Treatment Pure (full size). Jeg har tidligere testet og skrevet om denne hårkur HER, da den har været repræsenteret i en tidligere Goodiebox. Og det er bare en af de mest fantastiske hårkure jeg har prøvet. Den blødgør til perfektion og er bare så lækker. Den skal dog sidde i håret i 30 minutter for bedst effekt, hvilket er ret lang tid.

Min stemme går til…

Det er altid svært at vælge hvem man skal stemme på, når det er en boks fyldt med fantastiske produkter. Mine første tanker var at jeg ville stemme på hårkuren fra Zenz, da den bare er fantastisk. Håndcremen fra JorgObé er dog det produkt i boksen som overraskede mig mest, hvilket også gjorde mig i tvivl om det faktisk var den, der burde havde min stemme. MEN jeg er kommet frem til at det bliver favoritten fra Zenz, som får min stemme.

Goodiebox marts 2018 3

Månedens boks har en værdi af hele 1092 kr. Kunne du selv tænke dig at modtage en månedlig forkælelse i form af Goodiebox, kan du tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden inkl. fragt og håndtering og så er abonnementet uden binding.

Har du fået fingrene i den nye Goodiebox? Hvilket af produkterne har du stemt på?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

8 kommentarer

  1. Jeg har stemt på parfumen, jeg elsker den! Tror dog lidt at jeg har fortrudt og ville havde givet min stemme til håndcremen. Fordi jeg synes det er for nemt at vinde, som en parfume.

    1. Parfumen er også super skøn! Det er svært ar vælge mellem en masse skønne produkter – som jeg også har beskrevet, har håndcremen virkelig overraskede mig positivt, så den fortjener bestemt også nogle stemmer 😀