Dragon’s Blood is the shit!

dragon's blood sculpting gel

Det er selvfølgelig Rodial’s Dragon’s Blood sculpting gel jeg snakker om, for waow hvor er den intet mindre end fantastisk! ♥

Du har måske hørt eller læst om Rodial, i forbindelse med make-up artister, skuespillere og skønhedseksperter verden over. Jeg har selv kigget meget langt efter flere af deres produkter. Der er bare ét lille problem; Rodial’s produkter ligger i en prisklasse der er lidt for høj, i forhold til mit SU budget. Heldigvis var denne sculpting gel at finde i en af Goodiebox’s ny langeret trreat boks. Skal du nå at have fingre i boksen skal du være hurtig (jeg har skrevet om boksen HER).

Dragon’s Blood aka saft fra Croton Lecheri træ

… skaber et fint lag film over huden, som beskytter mod ydre påvirkninger. Derudover mindsker Dragon’s Blood også rødme og irritation i huden. Gelen indeholder kollagenstyrkende ingredienser, der løfter og redefinere ansigtsformen og mindsker forekomsten af fine linjer og rynker.

Sculpting gel har for det første et ret lækkert design; farverigt og enkelt. Desuden har den en pumpe, det giver en noget nær perfekt dosering til ansigt og hals. Pumpen gør også produktet mere hygiejnisk. Kender i det, når man har en creme i en almindelig krukke, og cremen nede i bliver lidt ulækker? Dette problem er der ikke noget af her.

Selve gelen har en virkelig lækker konsistens, det er en gel og ikke en creme konsistens, med en let mælkefarve. Gelen er drøj i brug, så der skal ikke ret meget til at dække både ansigt og hals. Så er den også yderst velduftende, med den milde og min-mund-løber-i-vand-duft.

Sculpting gelen efterlader huden øjeblikkelig mattet, silkeblød og SÅ glat. Jeg har aldrig oplevet en så lækker øjeblikkelig effekt, jeg har lyst til at ae mit ansigt hele tiden. Gelen kan anvendes både morgen og aften, jeg har valgt kun at bruge den om morgenen, da jeg godt kan lide at give mit ansigt ekstra fugt til natten.

Normalt koster 50 ml Dragon’s Blood sculpting gel 765 kr. Her op til jul har de dog lavet en gaveæske, som forhandles i Matas. Æsken indeholder 4 produkter fra Dragon’s Blood serien; cleansing water 100 ml, hyaluronic tonic 50 ml, sculpting gel 9 ml og hyaluronic moisturiser 9 ml til i alt 395 kr. Så kan man i hvert fald lige prøve lidt forskelligt og mærke det på egen hud, inden man investere i den helt dyre.

ADVARSEL: afhængighed kan forekomme.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *