Make Up Factory – gode og mindre gode oplevelser

make up factory

Make Up Factory er for mig et helt nyt brand. Jeg har aldrig set det før og dermed heller ikke prøvet nogle af deres produkter. Produkterne kan købes hos beautysystem.dk , hvor der forhandles et bredt sortiment af hudpleje og makeup fra flere spændende brands.

Mat effect makeup base – transparant rose

Den her primer dufter så lækkert; frisk, frugtig og let syrligt. Det er lidt ærgerligt at den ikke er større (15 ml.) da den er virkelig god. Jeg bruger den mest på makeupfrie dage ovenpå min dagcreme for at få den her mattende effekt på huden. Den er let og forfiner huden, som giver en dejlig følelse på hudens overflade.

De lover at huden afbalanceres og at teinten holder hele dagen. Jeg har lidt problemer med fedtet/skinnende hud, som du kan læse mere om HER, så for mig er jeg altid spændt på at teste et matterende produkt. Jeg oplever en nu og her mathed, og den holder sådan set også ok, men ikke en hel dag.

Primeren indeholder blandt andet E vitamin og panthenol der begge er fugtgivende ingredienser.

Rosy shine blusher – nude shades

Som 100 % blush-pige er jeg altid spændt på at teste en ny blush. Den her har tre farver i én; fersken, rose og en mild bronzer farve. Som udgangspunkt er det en fin farvekombination. Men jeg blev ret skuffet over den. Blushen er MEGET svag og ikke særlig pigmenteret, når den påføres ser jeg intet farvespil, jeg kan knap nok se blushen, trods jeg har påført ret meget. Blushen koster trods alt 159 kr. og det er den simpelthen ikke værd.

Shimmer lip stick – Cassis

Her har vi en rigtig fin, og perfekt julelæbestift. Jeg har modtaget farven Cassis, og den er virkelig godt til mig. Den røde farve er mørk med brune undertoner, den er ikke skrigende, og kan sagtens egne sig til hverdagsbrug. Udover den fine farve, så har læbestiften også en masse glimmer i, som passer perfekt til den kommende festlige sæson.

Læbestiften er let at arbejde med, og den er dejlig at have på, den er på ingen måde udtørrende. Dens holdbarhed har lidt mangler, den smitter af på alt hvad mine læber røre ved, og taber en del farve i samme forbindelse. Så den skal med i håndtasken, så den løbende kan opfriskes.

Spicy lip maximizer – sheer & hot

Spicy lip maximizer er en lipgloss som skal give mere fylde og volumen til læberne samt fremme den naturlige læbefarve. Lipglossen indeholder rød pepper ekstrakt og chilli ekstrakt og så dufter den af julekrydderi. OBS den må ikke bruges på læber med irriteret eller skadet hud og må KUN bruges på læberne.

Når jeg bruger den kan jeg mærke en prikken og summen i mine læber, som faktisk er lettere ubehageligt. I forhold til den her fylde til læberne så kommer der da lidt ekstra, det er ikke nogle waow effect, men mine læber har også en naturlig fin og passende fylde. Så for mit vedkomme er den prikkende følelse ikke rigtig det værd. Til slut vil jeg sige at den som lipgloss også er lige en tand for klistrende til mig.

Hvis du vil have nyheder og mulighed for at deltage i konkurrencer, har de en facebookside, som du kan tage et smut forbi: CKE beauty klub.

Kender du Make Up Factory brandet?

Kærligst Charlotte

Sponsoreret indlæg, indhold og holdninger er mine egne.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *