Carven L’Eau de Toilette

Carven l’eau de toilette 1

Denne roll on parfume modtog jeg med marts måneds Goodiebox tilbage i marts måned. Måske du også selv har modtaget den? Når men om ikke andet så er jeg blevet rigtig glad for parfumen.

Duften ændre karakter

Den er meget klassisk, sofistikeret og feminin. Lige når den påføres synes jeg, at duften er velkendt og virker faktisk som en meget normal duft, der ikke har noget specielt over sig. Men når den har siddet på huden et øjeblik, oplever jeg at duften ændre karakter til det meget bedre. Duften bliver blødere og lidt mere frugtig og ren bag noterne af blomster. Jeg synes at der er lidt rent vasketøjsduft over duften, som er en rar og behagelig duft, som de fleste kan associere til.

En smuk og rammende beskrivelse af Carven L’Eau de Toilette

En bølge af friskhed og frihed giver et mere friskt og strålende udtryk af Carven-stilen. Carven L’Eau de Toilette er en frisk, Moskusagtig-eksplosion af blomstrede noter med et glimt af femininitet op imod en blød, cremet bund. Duften åbner med charmerende citrus-noter af Italiensk Citron og en frisk, let duet af Ærteblomst og Pæon. Hjertet er en prægtig blomsterbuket med en yndefuld udstråling fra Fresia ledsaget af Hvid Hyacint og Blåregn for gennemsigtighed og luminøsitet. De hvide træ-noter blandet med Moskus skaber en yndefuld signatur.

Matas *

Og beskrivelsen lyder jo helt fortryllende, synes du ikke? Det synes jeg i hvert fald at den gør. ♥

Carven l’eau de toilette 2

Har du prøvet Carven parfumen?

Kærligst C.

Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg