Rodial stemcell super-food

rodial

Efter blot at have prøvet et produkt fra Rodial; dragon’s blood sculpting gel (læs min anmeldelse HER), har jeg ret højre forventninger til det luksuriøse brand. Da jeg fandt dette kit med 4 produkter fra stemcell super-food serien til 269 kr., blev det med det samme lagt i kurven og bestilt hjem.

Generelt om Rodial stemcell super-food serien gælder, at det er fugtgivende og nærede serie, der forbedre ens hudtone, samt mindsker de første tegn på aldring. Seriens duft synes jeg virker meget familiér, den dufter rent og af roser.

Kittets indhold:

Stemcell super-food cleanser (50 ml.) + klud. Dette er en dybderensende creme, som forbereder huden på efterfølgende fugtpleje. Jeg synes den er rigtig lækker, men jeg er også i forvejen glad for creamclensere. Kluden skal virke eksfolierende, når rensen skal fjernes fra huden. Men lige sådan noget med klude er jeg ikke så god til, og jeg synes hurtigt at de bliver ulækre, så jeg bruger faktisk min foreo. Lige inden jeg træder ind under bruseren, smøre jeg et lag cleanser i hovedet, så det lige får lov til at side et øjeblik, så renser min foreo i ca. 1 minut, hvorefter jeg skylder resten af med vand.

Stemcell super-food facial oil (10 ml.). Olien er faktisk overhovedet ikke olieret, dens konsistens var ikke hvad jeg havde forventet at mærke på huden. Den er mere serum end den er olie. Den koncentreret ”olie” indeholder omega 3, 6 og 9 fedtsyre og B5 vitamin. Olien hjælper med at forynge huden og så trænger den utroligt hurtigt ind i huden. Men jeg vil virkelig lægge vægt på, at du ikke skal købe den og forvente en lækker ansigtsolie, for så bliver du meget skuffet.

Stemcell super-food day cream (20 ml.). Dagcremen fugter og nære huden, og så har den en solfaktor 15, cremen giver glans så huden fremstår mere ensartede. Derudover mindsker cremen de første tegn på aldring af huden. Jeg synes, at dagcremen er det eneste produkt (fra dette kit), som ikke rigtig lever op til de høje Rodial standarter/forventninger, jeg synes det er en meget normal dagcreme, ikke noget ud over det sædvanlige.

Stemcell super-food glam balm multi (10 ml.). Med en sådan multibalm er der næsten uendelige af muligheder. Den indeholder 3D hyaluron der hjælper med at fylde de fine linjer, den kan kaldes for en intensiv anti-age creme. Jeg bruger den blandt andet som natcreme. Det er en fed creme, men jeg synes alligevel, at den trænger hurtigt ind og efterlader huden mat, fugtet og næret. Men som sagt har den en masse anvendelsesmuligheder. Jeg har lavet en lille liste over hvad den kan bruges til:

 • Natcreme
 • Læbepomade
 • Øjencreme til natten
 • Intensiv anti-age behandling der hvor behovet er
 • Makeup primer
 • Øjenmakeupfjerner
 • Sætter øjenbrynene
 • Hånd- og fodmassage
 • Hånd- og fodcreme
 • Aftersun
 • Bland i balsam = hydrerende hårkur
 • Lindrende efter voks/barbering
 • Ansigtsmaske: tykt lag smøres på inden et varmt bad, efter badet kan det resterende renes af
 • Hårspidserne

Og meget meget mere, det er kun fantasien der sætter grænser. Konklusion på multibalmen er, at den bare skal med overalt! Bum.

TIP: find Rodial til en god pris

nicehair.dk, er de fornyeligt blevet forhandlere af Rodial. De har nogle ret gode tilbud på blandt andet sådanne kits som dette (udsolgt), men der er også ret mange penge at spare på mange af de andre Rodial produkter. Så hvis du godt vil prøve lidt fra Rodial, er det i hvert fald et kig værd. Rodial er i den høje prisklasse, og det er et luksuriøst mærke, men jeg synes helt klart også at de lever op til det.

Indeholder et eller flere affiliate links.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

  1. Det kan du roligt kaste dig ud i, jeg kan kun varmt anbefale dem 🙂 Ja deres udvalg er spændende og stort, der er maaange flere af deres produkter jeg gerne ville have fingrene i!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *