Hårkuren dit hår vil elske

hårkuren dit hår vil elske - ZENZ

Jeg bruger normalt en hårkur en gang om ugen, de hårkure jeg har haft brugt indtil nu, har der ikke været den helt store forskel på, men jeg må sige at jeg har holdt mit hår for nar, efter at have prøvet hårkuren der fulgte med juni måneds Goodiebox.

Jeg synes hårkurens meget minimalistiske design er ret lækkert, meget enkelt lidt asymmetrisk, og så har den en rigtig lækker overflade.

Hårkuren jeg vil fortælle om i dag er Organic Hair Treatment Pure No. 3 fra ZENZ. Hårkuren er svane- og allergimærket og så består den af ikke mindre end 99,1 % naturlige ingredienser. Blandt andet indeholder den koldpressen avocadoolie og renset aleo vera. Da jeg så at den vejledende udsalgspris lå på 288 kr. (for 250 ml.), tænkte jeg at det ville jeg ALDRIG give for en hårkur! Men igen, så fandt jeg ud af, at man også får hvad man betaler for – dette er den bedste hårkur jeg til dato har prøvet.

Anvendelse

Hårkuren skal i nyvasket hår, om det er håndklædetørt eller helt tørt er lige meget. Herefter skal den sidde i håret og virke i 10-30 minutter (til den pris vælger jeg altid at lade den virke i 30 minutter for at få fuldt udbytte!), hvorefter den skal skylles ud igen.

Udbytte

Håret bliver silkeblødt, det er den mest lækre følelse jeg har mærket i mit hår, når jeg skyller hårkuren ud, første gang blev jeg faktisk forbavset over hvor blødt det var.

Det mindre positive

Dog er jeg stadig ret ked af prisen – jeg forstår godt, at den er højere end en almindelig hårkur til 50 kr. for det er virkelig god, men at give næste 300 kr. for en hårkur? Det rækker mit SU budget sig bare ikke rigtig til. Desuden skal der bruges ret meget produkt, pr. omgang, så jeg tvivler på hvor lang en levetid den har igen. En anden lidt træls ting ved den, er at man skal have tid til det, man skal gå i bad, ud af badet, sidde med hårkur i 30 minutters tid og så i bad igen – men hvad man ikke gør for lidt ekstra selvforkælelse.

Kender du hårkuren fra ZENZ?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *