Renseprodukter i massevis fra Yves Rocher

renseprodukter yves rocher 1

Yves Rocher har lavet en KÆMPE STOR ny renseserie, så der er produkter til enhver hudtype og til enhver smag, med rene og naturlige ingredienser fra Bretagne. Jeg lyver ikke, når jeg siger at serien indeholder over 20 nye produkter med diverse forskellige former af makeupfjerner, ansigtsrens, scrubs, masker og tonere. Jeg er sikker på at du vil kunne finde et par stykker der falder i din personlige smag for renseprodukter og som passer til din hudtype.

Min egen hudtype er fedtet med tendens til urenheder, men samtidig så trives den rigtig godt med fugt. Derfor passer produkter fra den dybderensende og forfriskende Pure Menthe linje samt produkter fra den fugtgivende, iltende og styrkende Pure Algue linje perfekt ind i min renserutine.

I den daglige renserutine fjerner jeg først min øjenmakeup med Pure Bleuet The Express Eye Makeup Remover. Renser huden med Pure Menthe The Purifying Cleansing Gel efterfulgt af Pure Menthe The Mattifying Powder Lotion (toner) forud for ansigtsplejen. Derudover renses huden med lidt ekstra et par gang om ugen, og her kan jeg faktisk godt finde på at bruge tre masker i træk. Først Pure Menthe The Purifying Scrub, så Pure Menthe The Purifying Clay Mask og så til slut Pure Algue The Oxygenating Hydrating Mask.

renseprodukter yves rocher 2

Pure Bleuet The Express Eye Makeup Remover

The Express Eye Makeup Remover er en god mild og effektiv øjenmakeupfjerner. Jeg plejer at fjerne min øjenmakeup af to omgange på en vatrondel. Den første til at tage det værste og omgang nummer to til at tage resterne. Den er behagelig i brug, og sviger ikke min sarte hud omkring øjnene. Makeuofjerneren indeholder kornblomstekstrakt, med lindrende og beskyttende egenskaber.

Pure Menthe The Purifying Cleansing Gel

Dette er en dejlig tyk men smidig gel der nemt fordeles ud i ansigtet for at rense huden. Den er behagelig i brug, og trods at den er til uren hud, så oplever jeg ikke at den virker udtørrende på huden. Den er også nem at skylle af igen. Dens duft er dejligt, om end en smule kraftig. I Pure Menthe linjen bliver pebermynte anvendt for dens opfriskende egenskaber.

Pure Menthe The Mattifying Powder Lotion

Dette er en toner, og den skal rystes godt sammen før brug, da den ellers bundfælder. Jeg oplever at den virker opfriskende på huden, i forbindelse med dens friske duft og så virker den matterende på en pæn måde uden at huden ser tør ud. Huden efterlades betydeligt mere jævn, og får en sjov glat overflade.

renseprodukter yves rocher 3

Pure Menthe The Purifying Scrub

Jeg kan rigtig godt lide denne ansigtsskrub, fordi den er tilpas mild og tilpas effektiv. Der er ikke så mange korn i, men dem der er skrubber min hud tilpas. Jeg er ikke så god til de meget grove scrubs. Kornene ligger i en dejlig behagelig crememasse så den er bare virkelig lækker at bruge. Min hud efterlades blød og fugtet, en kæmpe favorit herfra.

Pure Menthe The Purifying Clay Mask

Lermasken er af den tyndere slags, men til gengæld også en hurtig en af slagsen, til den travle hverdag. Masken skal nemlig kun sidde på huden i 5 minutter før den er klar til at blive skyllet af. Masken tørrer op og bliver lidt stram på huden, en følelse jeg selv er vild med. Ligesom med skrubben er denne også til uren hud og jeg synes det er en vildt god linje til uren hud, da linjen ikke udtørre huden. Også lermasken opfrisker og renser huden, samtidig med at den efterlader huden blød og fugtet.

Pure Algue The Oxygenating Hydrating Mask

Afslutningsvis bruger jeg denne fugtgivende maske. Det er en tyk neutralduftende gel/creme som skal påføres huden i et gavmildt lag, sidde på huden i 5 minutter hvorefter det overskydende produkt skal fjernes med en vatrondel. Lige præcis dette synes jeg er meget svært. Jeg opover at det resterende produkt klumper sig sammen, det er ikke videre behageligt, så jeg skyller det faktisk bare af med vand, og så får jeg stadig god effekt af maskens fugtgivende egenskaber, hvorefter min hud er klar til dagens strabadser. Hvis jeg bruger den om aftenen afslutter jeg med en ansigtscreme. Masken gør min hud ekstra blød og fugtmættet.

Bruger du renseprodukter fra Yves Rocher?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *