JorgObé håndcreme – En glædelig overraskelse

JorgObé håndcreme 1

I marts måneds Goodiebox modtog jeg blandt andet håndcremen fra JorgObé. Håndcremen er det nyeste skud på stammen fra JorgObé. Jeg har ellers tidligere testet og skrevet om de tre andre produkter fra JorgObé. Du kan læse om black masken HER samt ansigtscremen og scrubmasken HER.

Forventningerne til håndcremen var bestemt ikke høje

Jeg havde faktisk ikke særlig høje forventninger til håndcremen. Det var ikke sådan at jeg tænkte den måtte jeg bare have fat i, da jeg så nyhed i Matas kataloget. JorgObé er et ok brand, men ikke et favorit brand hos mig. Black masken skuffede mig, og så er jorgObés sortiment bare ikke særlig stort – håndcremen er produkt nr. fire. Men håndcremen endte til gengæld med at overraske mig meget positivt. Den er helt klart det bedste af de fire produkter som JorgObé har i udbud, og som jeg vil anbefale dig at prøve.

JorgObé håndcreme 2

Effekt på huden

Den er lækker cremet på huden og trænger hurtigt ind. Hænderne efterlades bløde, fugtet og plejet. Som udgangspunkt få hudoverfladen en lidt mat overflade, men jeg kan også sagtens mærke fugten – lidt som at havde en smugle svedige håndflader. Generelt bruger jeg primært en håndcreme på håndryggen og mine knoer, ved at gnide de to flader mod hinanden. På den måde undgår creme i mine håndflader. Jeg bryder mig nemlig ikke så meget om creme i håndfladerne, og ved at gøre sådan bemærker jeg heller ikke den der lette ”svedige håndflader” fornemmelse som den godt kan give lidt af.

Sort korn? Er det mon en scrub?

JorgObé håndcreme 3

Jeg var meget forvirret første gang jeg brugte håndcremen, der var nemlig nogle halvstore sorte korn i? Jeg måtte have fat i pakke og læse om det rent faktisk var en håndscrub og ikke en creme. Men nej, der stod ”hand cream” på pakken, så jeg havde ikke læst forkert. I hvert fald så bliver kornene mast ud eller går i opløsning eller hvad der sker, de forsvinder når cremen masseres ud i hænderne.

Jeg tænker at det også er derfor, at der på emballagen er de her store sorte pikker. Jeg tænkte ellers, at det bare var pynt. Men det går op i en højere enhed. Jeg kan godt lide at der er en form for minimalistisk sammenhæng mellem de fire JorgObé produkter. Farverne i både produkt, design og emballage er hold i sort og hvid. Scrubmasken er også hvis med små sorte kort, ansigtscremen er hvid og black masken er selvfølgelig helt sort.

Har du prøvet den nye JorgObé håndcreme?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *