Comme Deux – Goodieboxs eget brand

comme deux

Comme Deux er et relativt nyt brand, og det er yndlings Goodiebox som står bag. Det er også gennem Goodiebox, at jeg har modtaget en af deres masker og en af deres serum boosters. Der er tre udgaver af hver; en gul, en lyserød og en blå. Åh hvor ville jeg gerne elske disse produkter til fulde, da jeg elsker ALT hvad Goodiebox gør og står for, men jeg synes bare ikke at produkterne, som jeg har prøvet, har gjort noget særligt for min hud!?

Comme Deux serum booster #YellowDrops

Serum boosteren var at finde i boksen tilbage i marts måned 2018, hvor den var nomineret til årets goodieboxpris. Serumboosteren har faktisk en del forskellige anvendelsesmuligheder. Den kan bruges alene på huden som en serum, eller mikses direkte i et produkt; f.eks. en creme, olie, foundation eller ansigtsmaske. #YellowDrops serum booster skulle renser huden og give den mere glød. Men der er ikke én af de ting jeg rigtig oplever at den gør…

Og det er faktisk rigtig ærgerligt, for selve produktet er vildt lækkert! Serummet er meget vandigt og duftneutralt. Desuden er det utrolig let på huden og så trænger det ind i huden på rekordtid. Men jeg oplever altså ikke nogen effekt på min hud af at bruge serummet, desværre.

Comme Deux face mask #PinkPaint

Ansigtsmasken var i en Goodiebox umiddelbart lige efter de havde lanceret Comme Deux, tilbage i januar måned 2018. Det første der overraskede mig ved masken var dens størrelse, som jeg også har skrevet i det tilhørerne Goodebox indlæg. 30 ml er bare ikke særlig meget maske.

#PinkPaint masken er, som i nok allerede havde gætte, lyserød. Det er en nærende ansigtsmaske der blødgør og hydrere huden med et fugt boost. Og det gør den da også, men kun til en hvis grad. Det er ikke på et niveau, så jeg efterlades med nogen waow følelse.

Masken er utrolig lækker-blød at påføre. Ved indtørring ligner det at huden reagere med voldsom rødme, men det er bare masken. Desuden tørre den ikke helt ind som en lermaske, den forbliver cremet, men ændre en smugle farve, til en lidt mørkere udgave af sig selv.

Har du prøvet nogle af Comme Deux produkter? Hvad synes du om dem?

Kærligst C.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

 1. Hej har masken nogen lugt fx af parfume eller olier?

  Overvejer at købe den, men tør ikke, hvis den ikke er lugtfri

  1. Hej Michelle,
   Jeg må ærligt være dig et svar skyldig, jeg kan godt se at jeg ikke har skrevet noget om dens duft i blogindlægget. Men det er simpelthen så lang tid siden at jeg har opbrugt den, så jeg kan desværre ikke huske det, og jeg kan ikke lige finde noget på nettet om det. Men dertil vil jeg sige at det altså ikke er den bedste fugtmaske, hvis det er det du leder efter. Hvis du vil have en maske der fugter og blødgør huden og som ikke indeholder duft så tag et kig på denne: http://hverdagsblush.dk/ansigtsmaske-annemarie-borlind/
   Hilsen Charlotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *