Den originale og første Smashbox makeupprimer

Smashbox The Original Photo Finish Smooth & Blur Primer 1

Smashbox The Original Photo Finish Smooth & Blur Primer, er det første produkt som Smashbox i sin tid lavede. Desuden er primeren et af deres bedst sælgende produkter. Det er en skøn primer, der egner sig til alle hudtyper. En primer gør huden klar til, at der bliver lagt makeup. Primeren skaber ”det perfekte lærred” til påføring af foundation, med sin silkebløde og lette kombination af vitamin A og E, vindruekerneekstrakt og grøn te. The Original Photo Finish Smooth & Blur Primer påføres på en ren hud inden makeuppen lægges. Den oliefri primer kan bruges alene eller under din foundation og hjælper med at mindske fine linjer og synlige porer, så du opnår perfekt hud med et fløjlsblødt finish – og derfor er den også lækker at bruge alene.

93 % oplever en glattere hud
93 % oplever sløret uperfektheder
95 % oplever at makeuppen lægges fejlfrit

Smashbox The Original Photo Finish Smooth & Blur Primer 2

Som du måske kan fornemme på billedet herover, så er det en klar, mat og tyk gel og den er meget drøj i brug. Den lille klat du ser, er rigeligt til hele ansigtet! Primeren er super let at fordele ud over ansigtet, som får den her lækre glatte overflade. Og så oplever jeg en rigtig god effekt af primeren, når jeg efterfølgende lægger min foundation. Væsentligt mindre, for at sige næsten intet foundation sætter sig i mine porer.

Så hvis du er på udkig efter en ny primer, så går mine varmeste anbefalinger til Smashbox The Original Photo Finish Smooth & Blur Primer. Den gør det godt som primer, men den gør det også godt for den naturlige hud, og kan dermed også bruges alene. Den er super lækker at anvende OG den indeholder plejende ingredienser. What it not to like!?

Har du prøvet nogle af Smashbox’s mange primere eller makeupprodukter? Service info: I dag (28/1-20 til og med 29/1-20) har NiceHair.dk 25 % rabat på alt hudpleje og makeup (med enkelte undtagelser) og bruger du koden HVERDAGSBLUSH5 er der som altid ekstra 5 % rabat. Så det er den perfekte mulighed, hvis du overvejer at prøve makeuppen fra Smashbox, eller en af deres primere.

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *