JorgObé cream & scrub mask

jorgobe cream scrub mask

JorgObé er et dansk hudplejebrand bestående af tre produkter; white tea balancing cream og refreshing scrub mask som indlægget i dag skal handle om, men også den meget populære the original black peel off mask. Produkterne er baseret på naturlige ingredienser og indeholder hverken parabener eller andre unødvendige tilsætningsstoffer.

White tea balancing cream er en creme til ansigtet og kan anvendes af alle hudtyper, da den går ind og regulere både talgproduktionen, hvis man har tendens til fedtet hud, men giver også huden fugt i dybden, hvis man lider af tør hud.

Derudover styrker cremen og beskytter mod for tidlig aldring (hvid te), opstrammer og bevare hudens elasticitet (rosmarin), plejer, fugter og genopbygger hudens struktur (sukkerroe), nedsætter talgproduktionen og stimmulere hudcellerne (jojobaolie og palmefrugeekstrakt), ensarter hudtonen og virker antiinflammatorisk (lakridsrod) og holder huden i balance (argan olie og sesamolie).

Cremen har en mild duft og en ret lækker konsistens, jeg synes ansigtet friskes op ved brug af den om morgenen, som om den vågner ved påføring. Desuden trænger den hurtigt ind i huden, hvilket jeg sætter rigtig stor pris på. Jeg selv bruger den som dagcreme, men den kan også sagtens bruges til natten.

Refreshing scrub mask er en 2 i 1 skrubbemaske der både kan anvendes som en scrubbecreme eller som en dybderensende maske, der i sær egner sig til fedtet og uren hud.

Indholdslisten er også her rigtig spændende og gør, at skrubben har rigtig mange fordele: den eksfoliere – selvfølgelig – og fjerne døde hudceller, giver glød og fornyer hudcellerne (salicylic acid), fjerner døde hudceller, urenheder, fedtstoffer, giver fugt, blødgør og opstrammer (sorte jojobapeelingkugler), fugtgiver (abrikoskerneolie), beroliger og lindre tør og irriterende hud (shea butter – rig på omega-6), virker antibakteriel (mineraleret zink), køler, renser, opfrisker og giver huden fornyet energi (metol) og det stærke antioxidant, der virker bakteriedræbende og gør huden mere modstandsdygtig (echinacea (rød solhat blomst)).

Jeg bruger den altid som maske, den er meget opfriskende, da den er kølig at anvende. Der er mange små kort i og det er en rigtig god peeling, den er ikke for hård ved huden men den kan stadig mærkes – hvilket jeg synes er den perfekte balance for en skrub. Efter en omgang med skubben som ansigtsmaske er det bedste ord jeg kan komme med: opfrisket. Huden synes sunder, ren og blød.

Jeg har endnu ikke prøvet back masken, men den står ret højt på min liste. Har du en JorgObé favorit?

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *