JorgObé black mask

jorgobe black mask

Endelig fik jeg taget mig sammen til, at købe den originale black mask fra JorgObé. Jeg har hørt rigtig meget om den, både fra andre blogs og fra veninder. Gennem alt dette har jeg erfaret at masken enten er en man hader eller en man elsker.

Jeg må indrømme at jeg havde meget højre forventninger til masken. Jeg købte den faktisk fordi jeg var løbet tør for nosestrips, og tænkte at black masken måske ville være bedre – og billigere i længden. Jeg forventede at den ville hive alt på min næse ud og give et rigtig flot resultat, tråds at det nok ville komme til at nive lidt når masken skulle af.

MEN…

Jeg synes slet og overhovedet ikke, at den er levet op til mine forventninger. Jeg er hverken en af dem der elsker black masken fordi den ikke gør noget for min hud. Den hiver så godt som ingenting ud på min næse. Jeg har virkelig givet den mange forsøg, og prøvet med forskellige tykkelser af masken, men det er minimalt hvad der sker. Men jeg vil heller ikke gå så lagt, og sige at jeg hader masken. Det er ikke fordi den giver mig udslet, eller gør afsindigt ondt at trække af, den gør faktisk bare intet andet end at spilde min tid.

Anvendelse

Jeg synes masken virker bedst ved at smøre en gavmildt lag på området. Det er bedst at bruge den i T-zonen; pande, næse og hage. Man skal holde sig fra områder med hår, da dette kan gøre ret ondt. Erfor tyndt lage af masken kan den være meget svær at få af, det er i forvejen ikke den nemmeste at få af. Så skal den sidde på hud i en halv times tid, før den er klar til at tages af.

Har du prøvet black maksen fra JorgObé? Hvad synes du om den?

Relaterede indlæg

3 kommentarer

    1. Nej det kan man roligt sige du ikke er 🙂 Den er ikke i nærheden af de smertefulde videoer på nettet :’D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *