Smashbox “L.A. looks good on you!”

smashbox L.A. looks good on you! 1

I dag skal det handle lidt om L.A. og lidt om Smashbox og et par af deres nyheder; L.A. Cover Shot eye palette & Gloss Angeles. Smashbox har lavet den smukkeste palette og det er ikke blot dens 16 vidunderlige skygger. L.A. Cover Shot Eye Paletten har nemlig også et fantastisk flot ydre. Måske du allerede kender Smashbox, og har set nogen af deres tidligere paletter? Jeg har ikke slev vist nogle af disse, men jeg kan fortælle at de er skifter udseende, som man bevæger paletterne.

L.A. Cover Shot Eye Palette

smashbox L.A. looks good on you! 2

L.A. Cover Shot Eye Paletten * har et billede af strand med palmer og bjerge i horisonten, og som man bevæger paletten går den fra nat, til solopgang, til middagssol, til solnedgang og til nat igen. Og det er simpelthen bare noget af det smukkeste jeg har set en paletten gøre. Det virker som et meget kompliceret ydre og så alligevel så nemt og fredeligt at se på.

Det var lidt om dens flotte ydre og nu til det smukke indre. Jeg vil lige starte med at nævne at selve palettens etui, er flot, stilrent og af god kvalitet. L.A. Cover Shot Eye Paletten indeholder 16 højpigmenteret skygger, hvoraf ni er med et mat finish og syv er med shimmer. Alle farverne er inspireret af livet i L.A.; alt lige fra udsigten over havet, solnedgange og Hollywood glamour. Alle skyggerne er formuleret med en luksuriøs og blandingsvenlig tekstur som giver et slikkeblødt ”feel-good” finish.

smashbox L.A. looks good on you! 3

Fra venstre: Venice Peach // Westsider // Best Coast // #Sunset // Vanilla // There’s Valet // Drop Top // Almond // Nectar // Rose Bowler // Canyon Copper // Java // Deco // Hang // Platinum // Eastside

Tip: Start med en primer, f.eks. Photo Finish 24 Hour Shadow Primer * fra Smashbox, før skyggen lægges på øjenlåget. Og så er det ellers bare i gang med at lege!

En anden lille detaljer som jeg er absolut vild med er, at palette IKKE indeholder en makeuppensel, som jeg alligevel aldrig bruger. Til gengæld indeholder den en full size Smashbox Cosmetics Always On Gel Liner i sort, og det er en ret god og pigmenteret eyeliner. Det er virkelig et lækkert tiltag for en øjenskyggepalette!

smashbox L.A. looks good on you! 4

Look 1: Westsider, Best Coast, #Sunset og Venice Peach sammen med Always On Gel Liner og DuffLashes Gold Digger. Look 2: Hang og Platinum sammen med Always On Gel Liner og DuffLashes Gold Digger.

Kort om DuffLashes

dufflashes gold digger

Jeg har aldrig før prøvet et par vipper fra DuffLashes, men jeg har hørt en masse godt om dem. Og jeg er enig! De er gode. De er nemme at arbejde med og så er de jo bare for vilde! Gold Digger vipperne er indbegrebet af wauw-effekt.

Gloss Angeles

smashbox L.A. looks good on you! 6

Foruden den L.A. inspireret palette, har Smashbox også lavet en række lipgloss med navnet Gloss Angeles. Der er i alt 14 lipgloss’ * med både creme og shimmer finish. De er ikke-klistrende og formuleret med hyaluronsyre til at fugte og vitamin E for pleje, og så er de lysreflekterende og får læberne til at fremstå mere fyldige. De mange forskellige lipgloss kan anvendes alene eller ovenpå din læbestift for et mere intens læbelook. Jeg har glossen Sheen Writer; en flot og levende fuchsiafarvede gloss med masser af shimmer. Og så dufter den sødt.

smashbox L.A. looks good on you! 7

Gloss Angeles Sheen Writer brugt alene på læberne

Bonus info: Alle Smashbox’ produkter er cruelty free.

smashbox L.A. looks good on you! 8

Kender du Smashbox?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *