Goodiebox juni 2016

goodiebox juni 2016

Så blev det igen tid til en omgang med Goodiebox – maj måneds Goodiebox, var lidt forsinket, så med juni måneds Goodiebox sidder jeg med en følelse af ”allerede!”. Men jeg klager ikke, jeg elsker selvforkælelse og det er især Goodiebox, rigtig god til at give – det er det de er her for.

Juni måneds tema er Scandinavian Summer, da produkterne for månedens boks er sammensat af skandinaviske brands, som især er kendt for høj kvalitet, minimalistisk design og gode, naturlige råvare.

Jeg havde sådan set lidt forventet en eller anden form for solcreme, men ikke en eneste lå gemt i boksen. Boksen indeholder denne gang 5 beautyprodukter – og jeg må lige pointere at ALLE 5 produkter er full size. Boksens samlede værdi er oppe på hele 703 kr. – det er simpelthen fantastisk at man kan får så meget for så lidt. Et månedligt Goodiebox abonnement koster 159 inkl. fragt og håndtering.

Urtekram aleo vera gel (100 ml. 44,95 kr.). Aleo vera er et must her om sommeren (hvis ellers solen kommer frem), da aleo vera er den perfekte første hjælp til solbrændt hud, eller hvis man bare har været ude og få lidt sol, da aleo vera har en beroligende og helbredende effekt på huden. Et rigtig godt alternativ til aftersun.

Beauty made easy – oil blotting sheets (80 sheets 49,95 kr.). Jeg har tidligere skrevet et indlæg om hvordan blotting sheets er perfekte mod fedtet hud – du kan læse indlægget her. Desuden passer sådan en lille pakke perfekt ned i tasken. Ved at duppe et blotting sheet på huden (både med eller uden makeup), kan man hurtigt komme af med al det skinnende.

Deodoc deowipes intimate (10 wipes 89,95 kr.). Dette er intimpleje wipes – perfekt til festivaler og hvad man nu ellers skal i sommerferien.

Emite eyelid base (8 ml. 229,95 kr.). Jeg er allerede mega fan. For det første matcher farven perfekt til mine øjenlåg. For det andet har jeg altid gerne ville have sådan en øjenskygge base/primer, jeg har bare aldrig taget mig sammen. Øjenskyggen sidder bare så meget bedre med base uden.

Zenz organic hair treatment no. 03 (250 ml. 288 kr.). Haha lige som jeg fik tømt hårkuren fra april måneds Goodiebox (link), kom en ny. Det er ikke en hårkur jeg selv ville have købt, jeg har aldrig givet så meget for en hårkur. Men jeg må indrømme, at jeg blev imponeret, jeg havde ikke de store forventninger, hårkurer plejer bare at føles som en god omgang balsam, men da jeg skulle skylle denne her ud, føles det som silke, så lækkert!

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *