Goodiebox X Elements // Beauty must-haves by Elements!

goodiebox x elements 1

Vi nupper lige endnu et Goodiebox-indlæg nu vi er i gang! De har nemlig lige lanceret en ny limited edition boks. Denne type af bokse kommer engang imellem, de bliver kun produceret i et MEGET begrænset antal, og så er de ikke en del af noget abonnement. Meget ofte når jeg ikke engang at opdage de nye limited edition bokse, før de allerede er udsolgt, hvilket jeg synes er ærgerligt, da man næsten ikke kan nå at få fingrene i dem. Også denne boks blev udsolgt utrolig hurtigt. Jeg var heldig denne gang, da jeg nåede at bestille en boks. Da jeg opdagede at den var udkommet, havde jeg ikke mit betalingskort på mig, så jeg var faktisk nødt til at få fat på min kæreste, så jeg kunne låne hans informationer til at bestille boksen. Og nu er den min. Selvom boksen er udsolgt, vil jeg lige vise og fortælle jer om indholdet alligevel.

Goodiebox X Elements er en boks lavet i samarbejde med Elements Group. De er distributør af en række luksus brands, heriblandt et af mine yndlingsbrands Rodial, som også er repræsenteret i denne boks. Allerede da Goodiebox lavede en lille teaser på den nye LE boks, var jeg opsat på at skulle have den, da jeg ved hvor mange lækre brands der hører under Elements Group. Goodiebox har også tidligere lavede en super lækker LE boks i samarbejde med dem, som du se og læse om HER.

Beauty must-haves by Elements!

goodiebox x elements 2

Aurelia: Cell Revitalise Day Moisturiser. Goodiebox har tidligere introduceret os for brandet Aurelia og giver os nu en dagcreme rig på Omega 3, 6 og 9. Cremen har faktisk vundet en Danish Beauty Award i 2018. Cremen skulle virker opstrammende og lindrende og god som makeup-primer, da den efterlader huden gennemfugtet og glat. Et lille minus er dog dens duft. Personligt synes jeg duften minder en smule om katteurin…

Australian Native Botanicals: Shampoo & Conditioner Normal Hair. Denne duo til at forkæle lokkerne med, er vegansk og indeholder kun naturlige ingredienser. Duften er skøn, naturlig og syrlig og så efterlades håret rent og skinnende – I like.

Bioderma: Atoderm Huile de douche. Den her kom som kaldet, jeg har nemlig lige opbrugt min showergel. Dette er dog en showeroil men den bruges jo på samme måde. Desuden fugter og plejer en showeroil på en anden måde, end en showergel gør. Jeg kan meget godt lide showeroils, og jeg kan meget godt lide Bioderma, så dette er et fantastisk mix!

Clean: Fresh Linens. Jeg har faktisk denne her, og jeg har også skrevet om den HER. Det er en fantastisk duft, som jeg har brugt stort set dagligt hen over sommeren. Den er let, lækker, frisk og ren. Det gode ved den lille størrelse der lå i boksen er, at den passer meget bedre ned i tasken end en almindelig størrelse falkon.

Dr. Lipp: Original Nipple Balm For Lips. Original nipple balm var faktisk lavet, som navnet antyder, til at lindre ømme brystvorter. Men den har også mange andre funktioner, som f.eks. at anvende den til tørre læber, som highlighter, til pleje af neglebåndene, eller bare til pleje af tør og ru hud. Mulighederne er mange, hvordan bruger du en multibalm?

James Read: H2O Tan Mist (full size). Her har vi en Goodiebox genganger, og jeg har faktisk også lavet en anmeldelse af produktet HER. Desuden så indeholdte denne måneds almindelige Goodiebox også et selvbrunende produkt fra James Read; det betyder at jeg snart kan have den smukkeste efterårsglød, uden at have været et smut syd på.

Mádara: Herbal Deodorant (full size). Deodorant kan man vel altid bruge? Denne her fra Mádara er en urtedeodorant med naturlige mineraler, og så har den en duft af pebermynte og kamille, jeg synes den dufter dejlig frisk og frodig. Den er hurtigtørrende, antibakteriel og skulle ikke efterlade pletter og så lover den friskhed hele dagen. I forhold til at den koster 120 kr., er det nok den dyreste deodorant jeg nogensinde har ejet, og så skal den altså også være god.

goodiebox x elements 3

Rodial: Dragon’s Blood Eye Mask. Også en Goodiebox genganger. Jeg blev en smule skuffet over disse eye masks, jeg synes ikke at effekten er særlig stor. Og i betragtning af at Rodials Dragon’s Blood serie er min yndlings, så får disse altså ikke mange point af mig. Det skal lige siges at de da er meget behagelige at have på, og huden under øjnene er da også forbedret efter sådan en omgang, men jeg havde forventet noget mere af dem.

Rodial: Instaglam Compact Deluxe Banana Powder. Dette produkt var nok i bund og grund grunden til, at jeg håbede på at få fat i denne boks. Instaglam Compact Deluxe Banana Powder skulle være fantastisk. Den skulle både dæmpe rødmen, neutralisere mørke rande omkring øjnene, virke matterende og tilpasse sig alle hudtoner. Den er dog ret dyr, full size produktet med 9 gram koster næsten 600 kr.. Jeg har endnu ikke prøvet den, men jeg regner med at komme med en fuld anmeldelse af den på et tidspunkt.

Skin Republic: Bubble Purifying + Charcoal Face Mask (full size). Jeg må nok indrømme, at jeg er blevet ret hooked på bubblemasker, så at der lå en i boksen var bestemt ikke en dårlig ting. Jeg kender ikke, og har heller ikke hørt om brandet Skin Republic før, så det er jo også spændende med noget nyt. Masken er en sheetmakse med aktivt kul for en dybderensende detox af huden.

Verso: Super Eye Serum. Jeg er rigtig glad for at bruge øjencreme, men dette er et øjenserum, sådan et har jeg aldrig prøvet før. Goodiebox præsenterede os i april måned for brandet Verso, ved at man enten modtog en dag- eller natcreme. Øjenserummet indeholder blandt andet retinol 8 (en A vitamin divergent der også virker anti-age) og hyaluronsyre, der udglatter og mindsker mørke rande. Dette produkt er også blandt højdepunkterne på boksen.

Goodiebox X Elements er en fantastisk lækker boks, den koster 399 kr. og har en samlede værdig af 1144 kr. Jeg synes faktisk at det er en lidt dyr boks, og faktisk også en smule for dyr. Især i forhold til at kun 3 ud af 12 produkter er full size. Deesuden vil jeg faktisk ikke kalde de små 30 ml H2O Tan Mist for full size, men kan man købe produktet i den størrelse markeres det som full size… Men alt i alt indeholder boksen en masse super lækre produkter fra nogle super lækre og luksuriøse brands. Jeg er meget spændt på rigtig at få prøvet produkterne.

Nåede du at få fat i en Goodiebox X Elements boks? Hvad synes du om indholdet?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *