Goodiebox juli 2017 // Summer fling

goodiebox juli 2017 1 Som noget ekstra bød månedens boks på et ark Goodiebox klistermærker. Som du kan se, har jeg pyntet månedens boks med dem.

Summer fling boksen hylder sommeren og giver en hjælpende hånd til dens aktiviteter. Og selvfølgelig med et beauty perspektiv. Til de udendørs aktiviteter, som gåture, forlystelsesparker eller ture på standen er der beskyttelse mod solen til huden. Til sommerens aftensfester er der lidt makeup til øjenomgivelserne, samt pleje af samme dagen efter. Og så er der lidt til den daglige rutine i form af pleje til hår og neglebånd.

Det jeg elsker allermest ved sommeren er varmen, hvilket der i Danmark ikke er så forfærdelig meget af desværre. Jeg elsker den lette sommermad og sommerens frugter. Og generelt elsker jeg at alt og alle er lidt gladere i denne tid.

Goodiebox juli 2017 indeholder:

Ilse Jacobsen SUN seaweed face cream SPF 15 (full size). Super lækker creme, jeg er vild med konsistensen og duften og så trænger den jo hurtigt ind i huden og den fedter på ingen måde. Elsker det. Solcremen beskytter mod både UVA og UVB stråler, den indeholder nærende ekstrakter fra tang, blødgør og fugter huden.

Mesauda definitive mascara (full size). Det er altid skønt med en ny mascara, så opdager man rigtig hvor meget den gamle trænger til en udskiftning! Mesauda definitive mascara er sådan set udmærket. Jeg kan godt lide børsten og mængden af produkt den tilfører vipperne. Jeg kan godt lide dens finish, dog synes jeg den giver lidt små klumper. OG så er den IKKE vandfast.

ModelCo instant brows (full size). Bryn trenden er virkelig blevet populær. Jeg har snart, ja jeg ved ikke hvor mange bryn produkter liggende. Jeg bruger dem dog ikke rigtig da jeg har naturlig mørke og tætte bryn. Farven jeg har modtaget (light/medium) virkede i første omgang helt forkert til mig. Efterfølgende tror jeg det er det brynprodukt der fungere bedst i mine bryn, da den netop ikke er så mørk at mine bryn set helt forfærdelige ud. Så det har været en rigtig postiv oplevelse.

NAOBAY viality & shine shampoo (full size). Det jeg elsker allermest ved NAOBAY’s produkter, er de altid lækre design. Jeg er helt vild deres låg af træ, det gør at jeg har lyst til at have produkterne stående fremme til fuld skue. Til shampooen vil jeg sige at den dufter skønt, den har en naturlig duft over sig af have, drivhus og citrus. Som shampoo bliver mit hår utrolig filtret og næsten uudredeligt. Men når det er tørt og redt er det lækkert.

Rodial Dragon’s blood eye mask. Jeg har endnu ikke nået at prøve disse patches, men bare at der lå et Rodial produkt i måneds boks var over forventning. Rodial er et fantastisk lækkert og luksuriøst brand. Jeg er især vild med Dragon’s blood sculting gel. Eye masken skal pleje, dulme hævede øjne, udgaltte og modvirke mørke rande og køle huden.

Weleda nail care pen (full size). Jeg tænkte umildbart, at det her var et af de produkter der ville havne nede i min Goodiebox rodeskuffe. Men det var da kun til jeg fik prøvet den, for nej hvor er den lækker. Weleda nail care pen indeholder naturlig voks, olie fra granatæblekerner og sheasmør. Produktet påføres nemt neglebåndene uden at man selv skal sidde og massere produktet ind, og så trænger det hurtigt ind. Trods min første indskydelse er dette hurtigt blevet en favorit. OG så dufter produktet sindssygt godt!

Tilbud på din første Goodiebox

Summer fling boksen har en værdi på i alt 692 kr., minimums værdien pr. boks er 550 kr. Ønsker du selv at blive medlem af Goodiebox kan du lige nu spare 20 % på din første boks hvis du anvender koden: SUMMER20 altså får du din første Goodiebox for 135 kr. Normalprisen pr. måned er 169 kr. og der er ingen binding. Tilmeld dig HER, men du skal være hurtigt, boksene sælges kun så længe lager haves.

goodiebox juli 2017 2

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

  1. Jeg har lige bestilt Goodiebox, det bliver jeg simpelthen nød til at prøve!
    Jeg har aldrig hørt om det før men nøj det lyder godt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *