Goodiebox april 2017 // the retro box

goodiebox april 2017

Temaet for april måneds Goodiebox er the retro box. Boksen er fyldt med produkter der altid vender tilbage, klassikere, produkter der bliver ved med at være til og det er ikke uden grund. Mit førstehåndsindtryk af boksens indhold var at det var et lidt kedeligt. Jeg synes at produkterne var meget små, især i forhold til den store boks de kom i. MEN nu har Goodiebox jo også lige trumfet igennem med to helt fantastiske bokse fyldt med full size produkter, i deres fødselsdagsboks i februar og goodieboxprisen i marts så jeg tror nok det går! Men ved nærmere undersøgelse af indholdet er det nu heller ikke helt værst!

Boksens indhold:

James Read H2O tan mist. Jeg har faktisk længe gerne ville prøve dette mærke. H2O tan misten er en flydende selvbruner der kan bruges til både krop og ansigt. Den skulle give en let naturlig farve de følgende 3-5 timer, som senere kan opbygges hvis dette ønskes. Farven skulle holde i op til 5 dage, og så passer den til alle hudfarver. Derudover virker den også fugtgivende. Test på vej.

Manna Kadar fantasy 3-in1 (full size). Med 3-in-1 menes der at den kan anvendes både som øjenskygge (foretrækkende for mit vedkomme), highlighter og blush. Det er en meget fin og sart farve, slet ikke så mørk som den umildbart giver udtryk for at være, og så har den det fineste shine.

Matas havtorn bodylotion. Havtorn serien er relativ ny, og har en fantastisk duft! Jeg har ikke rigtig fået prøvet nogle af havtorn produkterne. Bodylotionen er flydende og vandig, den trænger hurtigt ind i huden og efterlader den fugtet (ikke klistrende) og yderst velduftende.

NYX professional makeup soft matte lip cream. Fantastisk makeup brand. Den mattende lip cream sætter sig flot på læberne og giver det matte finish. Jeg personligt er bedre til denne dybe og mærke farve end til de helt røde. Den står bare bedre til mig.

Ooh! Oils of Heaven baobab face oil. Jeg. Elsker. Ansigts. Olier!. Der er simpelthen ikke noget mere lækkert end en omgang ansigtsolie og når jeg vågner morgenen efter, min hud er elle vild med det. Pt er min næste meget stoppet, jeg kan derfor ikke rigtig dufte om den dufter fa noget? Umildbart tror jeg det ikke, måske den dufter lidt grønt. Olien trænger hurtigt ind i huden, hvilket jeg også godt kan lide. Brandet Ooh! Oils of Heaven er naturligt og økologisk, jeg glæder mig meget til at komme rigtig i gang med den. Dog er mit umildbare indtryk, at olien er lidt besværlig at få ud i den rette dosering.

Palmolive camellia oil and almond shower cream. Generelt er palmolive i forvejen en fast inventar på mit badeværelse. De har simpelthen uanede af skønne dufte og lækre konsistenser. Palmolive er bare godt. Jeg kan godt forstå at den er at finde i the retro box. Palmolive fik deres oprindelse helt tilbage i 1898.

Studio 10 age reverse lip liner (full size). Boksens sidste produkt er endnu et (eller nærmere to) til læberne. Det er en lip liner duo bestående af to nude farver. Den ene matcher læberne rigtig godt og den anden ende matcher min hudfarve. På den måde kan læberne fremhæves så flot. ♥

For mit vedkomme har jeg denne gang 3 favoritter; James Read, Manna Kadar og Studio 10. The retro box har en samlet værdi af 582 kr. Er du endnu ikke medlem af Goodibox kan du hurtig og nemt blive det lige HER. Abonnementet koster 169 kr. om måneden inkl. fragt og håndtering, men hvis du vil når at have the retro box med skal du være hurtig, boksen produceres kun en et begrænset antal.

Hvad synes du om the retro box? Har du nogle farvoritter?

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg