Det omtalte bananpudder, hvad kan det?

bananpudder

Gennem en limited edition Goodiebox, lavet i samarbejde med Elements Group, modtog jeg Rodial Instaglam Banana Powder. Og det var med stor begejstring fra min side af. Jeg har både hørt og læst en masse godt om denne banana powder. Jeg må dog indrømme, at jeg havde forventet mere, jeg ved ikke hvad, men jeg havde forventet mere.

Hvad er en bananpudder?

En bananpudder kan visuelt løfte huden og giver huden glød. Bananpudderen kan bruges til at sætte ens ansigtsmakeup, så foundation, bb cream, concealer, you name it, holder bedre og ikke klatter. I stedet for at være hvid og transparent, så har en bananpudder en gul nuance. Deraf navnet ”bananpudder”. Den gule farve virker korrigerende på hudtonen. Den neutraliserer mærke rande under øjnene og rødmen i huden. Desuden passer den gule farve til alle hudtoner.

Forskellen på en almindelig transparent pudder og en bananpudder er, at bananpudderen giver en form for glød og highlight i ansigtet, så huden ser sund og frisk ud – i stedet for mat og flad.

Rodial Instaglam Banana Powder

Som sagt så giver en bananpudder også en form for highlight. Når man kigger på selve pudderen fra Rodial, og selvom man kigger meget grundigt, synes jeg at det er enormt svært at se nogen form for highlightende partikler. Men de er der, for når pudderen kommer på ansigtet er der i hvert fald glitter at spore.

Jeg bruger den primært under øjnene, til dels for at sætte min concealer, men også fordi den lysner området op. Den giver nemlig lige det sidste touch, som min concealer ikke giver. Til det synes jeg at den er rigtig god. Jeg har lige skulle vænne mig til at der var lidt glitrende partikler under øjnene. Det skal lige siges, at det ikke tilnærmelsesvis er på samme glitterniveau som ved en highlighter.

Bananpudderen er meget let, den er OK pigmenteret og drøj i brug. Dens dækkeevne er der ikke rigtig, men den lysner ansigtet op på et naturligt niveau, hvor man ser knap så træt ud om morgenen. I forhold til dens pris, så synes jeg ikke at den er 595 kr. værd.

Har du prøvet en bananpudder? Hvilken?

Kærligst C.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *