Goodiebox april 2018 // Beauty Geniuses

Jeg starter lige med lidt øv øv…

Min boks kom denne gang én dag senere end den plejer, hvilket er efter at mange allerede har modtaget deres Goodiebox. En af tingene jeg virkelig elsker ved Goodiebox er, at pakke den op i uvidenhed om hvad der gemmer sig inden i boksen. Derfor synes jeg også, at det er rigtig ærgerligt at mange offentliggør indholdet på de sociale medier allerede første dag. Dette gælder især offentlige personligheder og bloggere/influencer, som mange følger med hos.

Jeg er selv af det princip, at jeg venter en uges tid med at offentliggøre indholdet i et blogindlæg og på Instagram, da jeg ikke vil ødelægge oplevelsen for andre. At se og vise selve boksens ydre gør mig ikke noget, så længe man ikke viser indholdet. Vent lige et par dage med det tak… Jeg synes det er rigtig synd at få spoilet indholdet, før man selv har modtaget boksen, det er bare ikke den samme oplevelse når man kender indholdet. Undskyld det lille opstød, men jeg er sikker på at jeg ikke er ene om den holdning?

Goodiebox april 2018

NÅR MEN… Goodiebox er jo indbegrebet af glæde og selvforkælelse, og det er også hvad månedens boks medbringer. Jeg er jo kæmpe fan af The Body Shop, så når der ligger et sådan produkt i boksen, er den bare perfekt! Mere om det lige om lidt. Måneds boks har temaet Beauty Geniuses og indeholder en række af innovative og multifunktionelle produkter. Og ikke nok med det, så er der lidt produkter til det hele: huden, læberne, kinderne samt en gadget. ♥

Goodiebox april 2018 indeholder:

Goodiebox: Brush Cleanser Egg (full size). Jeg har faktisk aldrig prøvet en brush cleanser før, så jeg glæder mig meget til at komme i gang med at rengøre mine makeup børster. Det er endda et produkt, som Goodiebox selv står bag – det er fedt at de laver sådanne produkter engang imellem synes jeg. Dette brush cleaser egg skulle ligefrem være en lifechanging gadget skriver de. Og de skal jo renses jævnligt de kære redskaber, så hvorfor ikke gøre det ordentligt?

Gosh: Lumi Drops (full size). Det er en super fin blush, som ligger sig overraskende naturligt på kinderne og så skal der ikke bruges ret meget produkt af gangen. En lille bitte bitte dråbe pr kind er nok. Den er desuden meget nemmere at arbejde med, end jeg umiddelbart havde troet. Den indeholder lysreflekterende pigmenter, men det er ikke fordi blushen giver et higlighterlook overhovedet, blot en fin og sund glød. For at være gennemgående med farven, kan den også anvendes til læberne.

L’Oréal: Sugar Scrub Glow Grape Seed. For et godt stykke tid siden lancerede L’Oréal 3 ansigtsmasker, og nu har de så lige lanceret 3 ansigtsscrubs. Jeg synes at de ser smækre lækre ud! Især den grønne ville jeg gerne prøve! Denne scrub med grapfrugtkerneolie skulle pleje og fugte samt at give huden glød og en fornyet energi – what’s not to like?

Lord & Berry: Silhouette Lip Liner. Et brand der også tidligere har været repræsenteret i Goodiebox, og et lækkert brand af slagsen. Da jeg åbnede boksen troet jeg, at dette var en eyeliner til at lysne og ”åbne” øjnene, eller en pen til det hvide område på neglene. Men nej det var til læberne? Den giver dog absolut ingen farve, så man får ikke hvide læber. Det er en form for primer der får det efterfølgende læbeprodukt til at holde længere og så fugter den også. Desuden skulle den udfylde de fine linjer omkring læberne.

Naobay: Equilibria Face Mist Toner (full size). Også en tidligere Goodiebox kending. Jeg er vild med Naobay skønne, nordiske og minimalistisk design. Denne facemist er kæmpe – vi taler 200 ml, det er noget af en håndfuld. Jeg er dog ikke så vild med den som mist. Produktet sprøjtes ud alt for voldsomt efter min smag. MEN hvis jeg tager en vatrondel og giver den et par sprøjt og bruger den som toner er den perfekt.

The Body Shop: Mango Body Yogurt (full size). Jeg vidste slet ikke at dette produkt var udkommet?! Og hold nu op en lækker sag. ”Yogurten” trænger simpelthen ultra hurtigt ind i huden og efterlader den som om jeg slet ikke havde smurt mig ind. Konsistensen er lidt spøjs og drilsk. Jeg har modtaget body yogurten i deres mango serie, men som jeg ser det ud, er den sendt ud i både en mango, almond mild, moringa og coconut udgave. Alle sammen skønne duft serier.

Verso: Face Cream with Retinol 8. Verso cremen er udsendt i både en dagcreme eller natcreme udgave. Jeg har modtaget dagcremen. Den har en let grønlig farve, og en naturlig skøn duft af græs og træer, og så indeholder den desuden retinol 8, som er et stabilt A-vitamin – du kan læse mere om retinol HER. Cremerne skulle give huden en masse fugt, udstråling og ensarte overfladen.

Vil du også være Goodiebox medlem?

Månedens Goodiebox indeholder 7 produkter hvoraf 5 af dem er full size. Samlet har boksen en værdi af 663 kr. Vil du gerne selv være medlem af Goodiebox, kan du tilmelde dig HER, det koster 169 kr. om måneden og er selvfølgelig uden binding. Som medlem kan du se frem til en boks fyldt af selvforkælelse (og overraskelse hvis du holder dig fra instagram) hver måned. ♥

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg